Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Χαλκιδική: Με ποιο δικαίωμα αφαίρεσαν τη ζωή του Γιάννη, λέει ο πατέρας του 19χρονου

Χαλκιδική: Με ποιο δικαίωμα αφαίρεσαν τη ζωή του Γιάννη, λέει ο πατέρας του 19χρονου

Ο αδελφός και ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη, που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική, μίλησαν στο MEGA

Την ώρα που η οικογένεια του 19χρονου Γιάννη πενθεί το χαμό ενός νέου παιδιού με όνειρα για το μέλλον του, οι Αρχές προσπαθούν να συγκεντρώσουν όλα τα στοιχεία για την υπόθεση του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, που όπως όλα δείχνουν λειτουργούσε παράνομα.

Ο Δημήτρης, ήταν εκείνο το μοιραίο βράδυ μαζί με τον αδελφό του και ανέβηκαν μαζί στο μοιραίο παιχνίδι του λούνα παρκ.

«To πρώτο πράγμα που μας τράβηξε την προσοχή ήταν εκείνο το παιχνίδι, λόγω του ότι είχε πολλά φώτα και πήγαινε γρήγορα. Αγοράσαμε εισιτήρια και περιμέναμε να τελειώσουν τα άλλα παιδιά για να έρθει η σειρά μας. Διαλέξαμε μόνοι μας μια θέση κι έρχεται ο χειριστής και μας λέει ‘μην κάτσετε εκεί, καθίστε εδώ πέρα’. Ο χειριστής είπε σε έναν άλλο ‘θα το βάλω τέρμα να μην σηκώνουν κεφάλι’. Το μηχάνημα πήγαινε πάρα πολύ γρήγορα, φαινόταν ότι ήταν πάνω από τα όρια του», περιγράφει ο αδελφός του Γιάννη στην κάμερα του Live News.

Και πρόσθεσε: «Σε μια στιγμή, νιώθω το κάθισμα να ξεκολλάει, το λέω στον Γιάννη. Τον κοιτάω, με κοιτάει και σπάει το κάθισμα. Με το που έγινε το ατύχημα και έσπασε το κάθισμα, το μηχάνημα συνέχισε να πηγαίνει με την ταχύτητα που πήγαινε».

«Να αποδοθεί δικαιοσύνη, γιατί έφυγε άδικα ο Γιάννης», τόνισε ο αδερφός του 19χρονου.

«Με ποιο δικαίωμα αφαίρεσαν τη ζωή του;»

Ο πατέρας του 19χρονου θύματος, Γιώργος Καμπαϊλής, ανέφερε σχετικά με τον πορεία των ερευνών πως «η Εισαγγελία της Χαλκίδας κινείται με ταχύτατους ρυθμούς. Η συλλογή στοιχείων, απ’ ό,τι πληροφορούμαστε, προχωρά με γρήγορους ρυθμούς».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «το ερώτημα είναι ένα: για ποιο λόγο η δική μου οικογένεια, πέρα από το ότι λείπει ένα μέλος της που δεν θα ξαναέχει ποτέ, μπαίνει σε αυτή την περιπέτεια. Σημαδεύει παιδιά και γονείς για όλη την υπόλοιπη ζωή, που δεν την χαρίζει κανείς πέρα από τον Θεό. Με ποιο δικαίωμα, λοιπόν, την αφαιρούν άνθρωποι;».

Μάλιστα, επανέλαβε για μία ακόμη φορά την αποφασιστικότητά του να αποδοθεί δικαιοσύνη και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να τον σταματήσει, προκειμένου να μαθευτεί η αλήθεια για τον χαμό του γιου του.

Only in

Επίσημο: Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Αϊτόρ

Ο Ισπανός ανακοινώθηκε για έναν χρόνο από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024