Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Το hairstyle της Λάνα Ντελ Ρέι που θα δοκιμάσουμε σίγουρα στην επόμενη έξοδο

Το hairstyle της Λάνα Ντελ Ρέι που θα δοκιμάσουμε σίγουρα στην επόμενη έξοδο

Το χτένισμά της ήταν εμπνευσμένο από τη Brigitte Bardot.

Καθώς οδεύουμε προς το φθινόπωρο, τα ’80s makeup trends έρχονται στο προσκήνιο, μαζί με το εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’90 περίγραμμα χειλιών και τα ρετρό σινιόν που αναμένεται να συνεχίσουν να κυριαρχούν. Η Lana Del Rey, μάλιστα, υιοθέτησε ένα κλασικό χτένισμα της δεκαετίας του ’60 στην τελευταία της συναυλία πετυχαίνοντας τέλεια την ισορροπία μεταξύ της «country-coquette» αισθητικής της και της διαχρονικής κομψότητας.

Η 39χρονη σταρ εμφανίστηκε στο Rock En Seine (ένα παριζιάνικο μουσικό φεστιβάλ) στις 21 Αυγούστου, φορώντας ένα εκλεπτυσμένο tweed φόρεμα Chanel, το οποίο συνδύασε με λαμπερό μακιγιάζ. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο, όμως, της συνολικής της εμφάνισης ήταν το «bouncy Bardot» χτένισμά της με τον μαύρο φιόγκο, ένα must αξεσουάρ μαλλιών της φετινής σεζόν. Για την ιστορία, η ηθοποιός Brigitte Bardot ήταν γνωστή για τα ογκώδη μαλλιά της τη δεκαετία του ’60, τα οποία αποτελούν ένα εμβληματικό «french girl look» μέχρι και σήμερα. Η θρυλική σταρ είχε curtain bangs και πολύ όγκο κυρίως στο στέμμα του κεφαλιού. Η ίδια η Lana Del Rey, από την άλλη, έχει υιοθετήσει πολλές φορές τη φιλοσοφία των «big hair» στα χτενίσματά της, που ήταν εμπνευσμένα από τη δεκαετία του ’60, ειδικά στην αρχή της καριέρας της.

Η hairstylist Anna Cofone δημοσίευσε πριν μερικές μέρες φωτογραφίες από το look της Lana Del Rey στο Instagram, αποκαλώντας την εμφάνιση «στυλ beauty queen style με μια νύξη Bardot.» Χρησιμοποιώντας προϊόντα Authentic Beauty Concept, έδωσε όγκο στα μαλλιά της τραγουδίστριας και έπειτα έπιασε τα μισά από αυτά πίσω, αφήνοντας μερικές μπροστινές τούφες να πλαισιώνουν ομοιόμορφα το πρόσωπό της. Η hairstylist μάλιστα προσέθεσε στα μαλλιά που πιάστηκαν πίσω κι έναν μαύρο φιόγκο, που αποτέλεσε μια ενδιαφέρουσα πινελιά και απογείωσε το χτένισμα.

Για το makeup look της, η Lana Del Rey ακολούθησε μια «less is more» προσέγγιση, κάνοντας τα χαρακτηριστικά cat eyes της με eyeliner, ενώ εφάρμοσε λίγο highlighter στα ζυγωματικά και κόκκινο κραγιόν στα χείλη -το μακιγιάζ επιμελήθηκε η makeup artist Pamela Cochrane. Το styling έγινε από τη στιλίστρια Molly Dickson, επέλεξε για τη διάσημη πελάτισσά της μια δημιουργία του οίκου Chanel που εντυπωσίασε τους πάντες.

* Πηγή: Grace

Only in

Αποκάλυψη in: Προσκλήσεις για… περατωμένα έργα υποδομής ύψους 570 χιλ. ευρώ για το Ράλι Ακρόπολις (video)

Το in αποκαλύπτει τρεις προσκλήσεις ενδιαφέροντος αξίας 570.200 ευρώ για να γίνουν έργα υποδομής του Ράλι Ακρόπολις στη Λαμία, που όμως, όπως δείχνουν τα ντοκουμέντα, έχουν ήδη... περατωθεί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024