Είναι δύσκολο να εμπιστευτείς κάποιον στις ημέρες μας. Γι’ αυτό ίσως και περισσότεροι γινόμαστε πιο κλειστοί, επιφυλακτικοί και επιλέγουμε να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις που προκύπτουν μόνοι μας, χωρίς να ανοιγόμαστε ιδιαίτερα. Άλλωστε ένα πρόβλημα ή μια πληροφορία μπορεί να είναι πολύ προσωπική και να μην θέλουμε καθόλου να εμπλακούν και άλλοι.

Το να κλεινόμαστε στον εαυτό μας όμως, και να μην μιλάμε για όσα μας βασανίζουν, μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει τόσο στην ψυχική μας υγεία, όσο και στην ψυχολογία μας. Αντιθέτως όμως, αν εμπιστευτούμε τα κατάλληλα πρόσωπα, μπορούμε να πάρουμε συμβουλές, να δούμε τα πράγματα από μια διαφορετική προσέγγιση και κυρίως να μην νιώσουμε μόνοι. Να μπορούμε να έχουμε ένα στήριγμα πάνω στο οποίο μπορούμε να βασιστούμε και να γνωρίζουμε πως είμαστε μαζί στην διαδρομή.

Δεν γνωρίζουν όλοι όμως να κρατούν μυστικά. Ακόμη και αν υποσχεθούν πως η πληροφορία που μοιράστηκες θα μείνει μεταξύ σας, ίσως συνειδητοποιήσεις αργά ή σύντομα πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Σύμφωνα με την αστρολογία ωστόσο, υπάρχει ένα ζώδιο που ξέρει να κρατά μυστικά, αλλά χρειάζεται και αυτό την προσοχή του. Ποιο είναι λοιπόν αυτό το ζώδιο;

Σκορπιός

Αν υπάρχει κάποιος που να έχει την μυστικοπάθεια στην φύση του, αυτός δεν είναι άλλος από έναν Σκορπιό. Το συγκεκριμένο ζώδιο γνωρίζει καλά πως να κρατάει μυστικά, τόσο των άλλων όσο και δικά του. Έχει σκοτεινή πλευρά, του αρέσει η μυστικοπάθεια και δεν θα ανοιχτεί καθόλου εύκολα. Χρειάζεται χρόνος όμως για να τον εμπιστευτείς, μην του ανοίξεις την καρδιά σου κατευθείαν. Κυρίως όμως χρειάζεται και προσοχή. Ένας Σκορπιός θα μείνει πιστός και αφοσιωμένος σε εσένα και επομένως και στα μυστικά σας, όσο τα πηγαίνετε καλά. Αν τυχόν νιώσει πως τον έχεις πληγώσει ή προδώσει, τότε σίγουρα το μυστικό σου δεν είναι σε ασφαλή χέρια. Ένας Σκορπιός όσο αφοσιωμένος και αν είναι, θα επιζητήσει την εκδίκηση μόλις νιώσει προδομένος. Επομένως είναι ναι μεν ένα ζώδιο που κρατάει καλά τα μυστικά, αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί αν τα πράγματα δεν πάνε καλά μεταξύ σας, είναι θέμα χρόνου να σε προδώσει.

Τώρα που ξεκινάει η νέα σεζόν, είναι καλό να προετοιμαστείς και για τα δύσκολα, ειδικά αν ανήκεις στα 2 άτυχα ζώδια του Σεπτεμβρίου.

* Πηγή: Grace