Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τα καλύτερα πικάπ

Τα καλύτερα πικάπ

Εάν δεν γνωρίζετε τι δώρο να κάνετε στους αγαπημένους σας, το πικάπ πρόκειται για την καλύτερη επιλογή.

Μετά από μια δύσκολη και γεμάτη ημέρα, όσο χαλαρώνουμε ή κάνουμε τις δουλειές του σπιτιού, υπάρχουν δεκάδες στιγμές μέσα στην ημέρα που απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας playlist. To πικάπ μπορεί να αποτελέσει ένα από τα καλύτερα δώρα τόσο για τους αγαπημένους σας όσο και για εσάς τους ίδιους, αφού μας δίνουν την πολύτιμη ευκαιρία να απολαμβάνουμε καθημερινά την αγαπημένη μας μουσική, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την αισθητική των χώρων μας.

Vintage αλλά και πιο σύγχρονα μοντέλα εγγυώνται κρυστάλλινο ήχο και θα ταιριάξουν μοναδικά στο σαλόνι, το γραφείο ή το δωμάτιό σας, χαρίζοντας μια μοναδική πινελιά ανανέωσης. Θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε πικάπ ενώ θα το παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα του όπου κι αν βρίσκεστε, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας.

Τα καλύτερα πικάπ

Για να σας βοηθήσουμε, ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα καλύτερα πικάπ που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν:

Πικάπ Muse MT-201

Απολαύστε τον πλούσιο, ζεστό ήχο της συλλογής σας από βινύλιο με ακρίβεια και διαύγεια με το πικάπ της Muse. Ιδανικό τόσο για περιστασιακή όσο και για σοβαρή ακρόαση της μουσικής, αυτό το πικάπ είναι μια απαραίτητη προσθήκη για την ψυχαγωγία σας στο σπίτι.

Πικάπ Fenton RP115

Το RP115C πικάπ belt drive από τη Fenton έρχεται σε ξύλινο βαλιτσάκι με δερμάτινη επένδυση χρώματος Charcoal Gray που θα αναβαθμίσει την αισθητική κάθε χώρου.  Διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία, συνδεσιμότητα BT, επιλογή 3 ταχυτήτων 33, 45, 78 RPM και δυνατότητα σύνδεσης σε υπολογιστή μέσω USB.

Πικάπ Akai ATT-09

Το Πικάπ Akai ATT-09 είναι ιδανικό για δίσκους βινύλιου όλων των διαστάσεων, 7, 10 και 12 ιντσών. Έχει ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία αλλά και έξοδο για να συνδέσετε τα δικά σας. Ο υπέροχος ρετρό και λιτός σχεδιασμός του ταιριάζει σε όλους τους χώρους.

Πικάπ Fenton Memphis

Το Memphis, vintage πικάπ της Fenton έρχεται εξοπλισμένο με ενσωματωμένα ηχεία 2x 25W. Διαθέτει δυνατότητα αναπαραγωγής CD, κασέτας, δέκτη DAB+/FM, bluetooth, υποδοχή USB, έξοδο stereo RCA και ακουστικών. Μπορεί να αναπαράγει δίσκους 7», 10» και 12» ενώ περιλαμβάνεται και αντάπτορας 78rpm. Με retro αισθητική και χρώμα Dark wood είναι ιδανικό για τους vintage lovers.

Πικάπ Camry CR-1113

Το σύγχρονο πικάπ, από την εταιρία Camry, αποτελεί μια πραγματική απόλαυση για τους λάτρεις των vintage ήχων. Μπορείτε να αναπαράγετε τα αρχεία βινυλίου σε 33, 45 ή 78 σ.α.λ. και αν δεν θέλετε να ακούσετε κάποια από τις εγγραφές, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το ενσωματωμένο ραδιόφωνο AM / FM.

Είναι εξοπλισμένο με ένα ζευγάρι ηχείων ισχύος 3 W (1.5 W το καθένα) και μπορείτε επίσης να συνδέσετε εξωτερικά ηχεία με την έξοδο AUX και αν θέλετε να απολαμβάνετε τη μουσική από μόνοι σας, θα εκτιμήσετε σίγουρα την είσοδο των ακουστικών (υποδοχή 3.5 mm).

Only in

Η γη ψιθυρίζει τα παράπονά της – Τι έδειξε πείραμα με μικρόφωνα στο έδαφος

Τα ηχητικά τοπία του υπεδάφους αποκαλύπτουν την κατάσταση των οικοσυστημάτων, λένε ερευνητές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024