Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Balearic Blonde: Το τέλειο χρώμα μαλλιών για το υπόλοιπο του καλοκαιριού

Balearic Blonde: Το τέλειο χρώμα μαλλιών για το υπόλοιπο του καλοκαιριού

Το φυσικό ξανθό που θα αγαπήσετε.

Το καλοκαίρι μπορεί να πλησιάζει στο τέλος του, αλλά υπάρχει μια νέα απόχρωση μαλλιών, που θα σας βοηθήσει να κάνετε την ηλιόλουστη αυτή εποχή να κρατήσει έστω για λίγο ακόμη. Ο λόγος για το «Βalearic Βlonde», που πλέον αποτελεί τεράστια τάση και είναι ό,τι πρέπει για εσάς που είτε είστε ήδη ξανθιές είτε σκέφτεστε να κάνετε μια ωραία αλλαγή στα μαλλιά σας λίγο πριν αποχαιρετήσετε τον Αύγουστο.

View this post on Instagram

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Τι είναι το «Βalearic Βlonde»

Εμπνευσμένο από τις χρυσαφένιες αμμουδιές, το ζεστό κλίμα και τη χαλαρή διάθεση των Βαλεαρίδων Νήσων, το «Βalearic Βlonde» είναι μια ηλιόλουστη ξανθιά απόχρωση, που μιμείται το χρώμα που αποκτούν τα ξανθά ή καστανά μαλλιά όταν έχουν εκτεθεί πολλές ώρες κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο της Ίμπιζα ή της Μαγιόρκας, των διάσημων αυτών προορισμών που ανήκουν στο συγκεκριμένο νησιωτικό σύμπλεγμα. Αυτό το hair color έχει σχεδιαστεί για να φαίνεται φυσικό, όπως ανοίγουν τα μαλλιά μετά τις διακοπές, και όχι ως δημιούργημα κάποιου κομμωτή. Οι hairstylists, μάλιστα, τονίζουν ότι αυτή η φωτεινή, χρυσή, φυσική απόχρωση μπορεί να σας ακολουθήσει και το φθινόπωρο, όπως συμβαίνει και με το μαύρισμά σας που πάντα μένει πάνω σας τους φθινοπωρινούς μήνες.

Πώς να το υιοθετήσετε

Το κλειδί είναι η ανάμειξη φωτεινότερων τόνων που επιτυγχάνονται με ανταύγειες -κυρίως γύρω από το πρόσωπο, στις άκρες και στο στέμμα των μαλλιών- με μια πιο σκούρα φυσική βάση, δηλαδή ένα φυσικό ξανθό ή μελαχρινό χρώμα. Οι ανταύγειες θα πρέπει να συνδυάζονται άψογα με το βασικό χρώμα, δημιουργώντας ένα ντεγκραντέ εφέ που μιμείται τον τρόπο με τον οποίο τα μαλλιά «ανοίγουν» φυσικά από τις ρίζες μέχρι τις άκρες όταν εκτίθενται στον ήλιο. Το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να μοιάζει με ένα ζεστό, χρυσαφένιο ξανθό χρώμα, που δείχνει φυσικό και όχι τεχνητό και «καμένο».

View this post on Instagram

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Styling tips και περιποίηση

Η υφή των μαλλιών παίζει τεράστιο ρόλο στο πώς θα δείχνει το «Βalearic Βlonde» σας. Αν τα μαλλιά σας είναι φυσικά σγουρά, κυματιστά ή σπαστά, χρησιμοποιήστε ένα σπρέι αλατιού (sea salt spray) που θα τα ενισχύσει και το αποτέλεσμα θα δείχνει ονειρικό. Φυσικά, μπορείτε να εφαρμόσετε το ίδιο προϊόν ακόμη κι αν έχετε φυσικά ίσια μαλλιά, για να δημιουργήσετε τέλεια beach waves. Επίσης, φροντίστε πάντα να χρησιμοποιείτε θρεπτικά έλαια και μάσκες μαλλιών συχνά, για να τα διατηρήσετε υγιή και λαμπερά.

* Πηγή: Vita

Only in

Έμεινε παράλυτη κάνοντας acro yoga - Πάνω από 160.000 δολάρια δωρεές για να την βοηθήσουν

Η Άμπι έπεσε και τραυμάτισε τη σπονδυλική της στήλη ενώ έκανε acro yoga, ένα άθλημα που συνδυάζει τη γιόγκα και τα ακροβατικά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024