Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ανδρουλάκης: Τι πρέπει να κάνει ο Μητσοτάκης αν πήρε το μήνυμα των ευρωεκλογών

Ανδρουλάκης: Τι πρέπει να κάνει ο Μητσοτάκης αν πήρε το μήνυμα των ευρωεκλογών

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε ότι η ακρίβεια και η ραγδαία αύξηση του κόστους ζωής είναι μείζον ζήτημα για τους πολίτες

Αν ο πρωθυπουργός πήρε το μήνυμα των ευρωεκλογών, οφείλει να στηρίξει την κοινοβουλευτική πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για ενιαία αρχή καταναλωτών και μειωμένο ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, υπογράμμισε ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης κατά την περιοδεία που πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 28 Αυγούστου στα Γρεβενά.

Όπως είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη διάρκεια δηλώσεων που πραγματοποίησε σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, «χθες άκουσα τον κ. Μητσοτάκη να ομνύει στην περιφερειακή ανάπτυξη. Ας έρθει, λοιπόν, εδώ στα Γρεβενά, στη Δυτική Μακεδονία, να εξηγήσει πως υπάρχει αυτή η δημογραφική κατάρρευση και η έλλειψη αναπτυξιακής προοπτικής, που οδηγεί ακόμη και σήμερα, -μετά από πολλά χρόνια οικονομικής κρίσης-, εκατοντάδες Ελληνόπουλα της περιοχής να φεύγουν εκτός Ελλάδας για μία καλή θέση εργασίας. Δεν αξιοποιήθηκε σωστά για την περιφερειακή ανάπτυξη το Ταμείο Ανάκαμψης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να απολογηθεί».

Στιγμιότυπο από την περιοδεία του Νίκου Ανδρουλάκη στα Γρεβενά

«Την καταθέσαμε πέρυσι, μας γύρισε την πλάτη η Νέα Δημοκρατία»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής σημείωσε ότι η ακρίβεια και η ραγδαία αύξηση του κόστους ζωής είναι μείζον ζήτημα για τους πολίτες.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης απαντώντας στις νέες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών για το επερχόμενο «τέλος» των ανατιμήσεων, ανέφερε πως «αν ο πρωθυπουργός πήρε το μήνυμα των ευρωπαϊκών εκλογών, όπου έχασε ένα μεγάλο ποσοστό της δύναμής του κόμματος του, τότε οφείλει να στηρίξει την κοινοβουλευτική πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ για ενιαία αρχή καταναλωτών. Την καταθέσαμε πέρυσι, μας γύρισε την πλάτη η Νέα Δημοκρατία, θα την καταθέσουμε ξανά και έχουν χρέος να τη στηρίξουν για να υπάρχει μία ενιαία αρχή καταναλωτών που θα ενημερώνει τους πολίτες ποιες εταιρείες κερδοσκοπούν στην πλάτη του ελληνικού λαού. Και βέβαια οφείλουν να στηρίξουν την πρότασή μας για μειωμένο ΦΠΑ στα βασικά αγαθά στα πρότυπα και άλλων ευρωπαϊκών χωρών, που έφεραν αποτελέσματα συγκρατώντας τις τιμές».

Only in

Συγκλονίζει κατάθεση μάρτυρα στη δίκη: Για μένα το Μάτι είναι μια ισόβια καταδίκη

«Έχουμε φτάσει σε μια δίκη για πλημμελήματα, είναι σαν να δικάζουμε μια ζημιά σε ένα αυτοκίνητο. Ντρέπομαι…», δήλωσε χαρακτηριστικά μάρτυρας στη δίκη για την εθνική τραγωδία στο Μάτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024