Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Γιαννακοπούλου: Η ΝΔ έχει φτάσει στα μεταρρυθμιστικά όριά της, ο ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να ασκήσει θεσμικά καθήκοντα

Γιαννακοπούλου: Η ΝΔ έχει φτάσει στα μεταρρυθμιστικά όριά της, ο ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να ασκήσει θεσμικά καθήκοντα

«Στόχος της υποψηφιότητας μου είναι να δημιουργήσουμε ένα ΠΑΣΟΚ που με γενναίες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα θα γίνουμε η εναλλακτική κυβερνητική επιλογή», υπογράμμισε η Νάντια Γιαννακοπούλου

Επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εξαπέλυσε από την Αιτωλοακαρνανία όπου περίοδευσε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και βουλεύτρια Δυτικού Τομέα Αθηνών Νάντια Γιαννακοπούλου.

Πρώτος σταθμός της διήμερης περιοδείας της Νάντιας Γιαννακοπούλου ήταν το Μεσολόγγι, την Τρίτη 26 Αυγούστου, τόπο καταγωγής της από την πλευρά της μητέρα της.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της η Νάντια Γιαννακοπούλου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Σπύρο Διαμαντόπουλο και τον αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μαυρομάτη όπου ενημερώθηκε, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, για ζητήματα που απασχολούν τόσο τον δήμο, όσο και την Περιφερειακή Ενότητα γενικότερα, ενώ αργότερα συναντήθηκε με τη διοίκηση και μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού και του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου.

«Στόχος της υποψηφιότητας μου είναι να δημιουργήσουμε ένα ΠΑΣΟΚ που με γενναίες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα θα γίνουμε η εναλλακτική κυβερνητική επιλογή»

Εκεί, άκουσε αναλυτικά και να συζητήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και προτεινόμενες λύσεις. Στην συνέχεια η Νάντια Γιαννακοπούλου επισκέφθηκε την αγορά του Μεσολογγίου, το Αιτωλικό, το Νεοχώρι. την Κατοχή και άλλα χωριά του νομού.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ πραγματοποίησε συνάντηση με φίλους και μέλη του κόμματος στο Μεσολόγγι. Στην τοποθέτηση της η Νάντια Γιαννακοπούλου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η κυβέρνηση της ΝΔ είναι ηλίου φαεινότερο ότι έχει φτάσει στα διαχειριστικά και μεταρρυθμιστικά όριά της, ενώ και ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι αδυνατεί να ασκήσει τα θεσμικά του καθήκοντα».

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που βρίσκομαι στο Μεσολόγγι, σε μια από τις ιστορικότερες πόλεις της Ελλάδας. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη για τη θερμή υποδοχή που μου επιφυλάχθηκε και την αποδοχή που έχει η υποψηφιότητά μου, εδώ στην ιδιαίτερη πατρίδα μου», ανέφερε αρχικώς.

«Τώρα είναι η ώρα του ΠΑΣΟΚ»

Στη συνέχεια τόνισε ότι «ήρθα σε επαφή με πολίτες και εκπροσώπους φορέων της περιοχής που μου μετέφεραν τα προβλήματα και τις αγωνίες τους για την υποβάθμιση της περιοχής και  την απουσία κάθε σχεδίου ανάπτυξης. Η ακρίβεια, τα προβλήματα στην αγροτική παραγωγή και η υποστελέχωση του ΕΣΥ ταλανίζουν την κοινωνία η οποία δεν βλέπει λύσεις. Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι ηλίου φαεινότερο ότι έχει φτάσει στα διαχειριστικά και μεταρρυθμιστικά όριά της, ενώ και ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι αδυνατεί να ασκήσει τα θεσμικά του καθήκοντα. Άρα τώρα είναι η ώρα του ΠΑΣΟΚ. Στόχος της υποψηφιότητας μου είναι να δημιουργήσουμε ένα ΠΑΣΟΚ που με γενναίες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, θα γίνουμε η εναλλακτική Κυβερνητική επιλογή που θα φέρει την ελπίδα για μια νέα πορεία της ελληνικής κοινωνίας και θα βάλει και πάλι την σφραγίδα του στις εξελίξεις».

Κατά τη δεύτερη ημέρα, την Τρίτη 27 Αυγούστου, της περιοδείας της η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, επισκέφθηκε την Αμφιλοχία και συνοδευόμενη από τη βουλεύτρια της περιοχής Χριστίνα Σταρακά, το Αγρίνιο.

Στην επίσκεψη της η Νάντια Γιαννακοπούλου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΑΣ Αγρινίου κ. Κουτσουπιά και μέλη του ΔΣ όπου τις παρέθεσαν, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος της περιοχής αλλά και τις πρωτοβουλίες και τον καθοριστικό ρόλο που έχει διαδραματίσει η Ένωση συνεταιρισμών για την αγροτική ανάπτυξη της περιοχής. Επίσης είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και για τις εσωκομματικές εξελίξεις του ΠΑΣΟΚ και τη μοναδική ευκαιρία ενδυνάμωσης του μέσα από τις διαδικασίες αλλαγής ηγεσίας προκειμένου να πρωταγωνιστήσει ξανά.

Στην συνέχεια η Νάντια Γιαννακοπούλου  επισκέφθηκε την αγορά του Αγρινίου όπου μίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες της περιοχής, ενώ συναντήθηκε με φίλους και υποστηρικτές στο Δημοτικό Καφενείο Αγρινίου όπου τοποθετήθηκε για τις προοπτικές του ΠΑΣΟΚ μέσα στο παρόν πολιτικό σκηνικό αλλά και για το τι πρεσβεύει η υποψηφιότητα της.

Το απόγευμα της ίδια ημέρας η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ περιόδευσε στην Ναύπακτο, όπου επισκέφθηκε την τοπική αγορά και αργότερα μίλησε σε φίλους και μέλη του κόμματος.

«Η διακυβέρνηση της ΝΔ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα προβλήματα των πολιτών»

Η Νάντια Γιαννακοπούλου ανέφερε ότι «στις συναντήσεις που είχα αυτές τις ημέρες, επαληθεύτηκε αυτό που συναντώ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η Περιφέρεια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και δεν υπάρχει κανένα ολοκληρωμένο περιφερειακό σχέδιο για την αντιμετώπισή τους. Η ακρίβεια, τα προβλήματα που ανακύπτουν λόγω της κλιματικής κρίσης, τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας, η κατάσταση του ΕΣΥ πλήττουν το βιοτικό επίπεδο των πολιτών της περιφέρειας.

» Είναι φανερό ότι η διακυβέρνηση της ΝΔ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα προβλήματα των πολιτών. Με επικοινωνιακά τρικ δεν βελτιώνεται η ζωή των ανθρώπων.

» Υπό αυτές τις συνθήκες και με δεδομένη την εσωστρέφεια στην οποία έχει περιέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ, διαφαίνεται ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να φέρει την ελπίδα. Όχι όμως ένα φοβικό ΠΑΣΟΚ που αρκείται στην λογική των μικρών βημάτων και της παρελθοντολαγνείας. Αλλά ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ που με αυτοπεποίθηση θα διατυπώνει θαρραλέες μεταρρυθμιστικές προτάσεις, προχωρώντας αυτόνομα μακριά από κάθε ετεροπροσδιορισμό, απέναντι σε κάθε είδους λαϊκισμό. Ένα ΠΑΣΟΚ που θα ακούει την άποψη των μελών και στελεχών  και θα απευθύνεται στους πολίτες από τις παρυφές της ΝΔ μέχρι και τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς.

» Σκοπός της υποψηφιότητάς μου είναι όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο κίνημα, ένα ρεύμα ελπίδας και αλλαγής. Γιατί πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί είναι η μεγάλη δύναμη της Σοσιαλδημοκρατίας και της Κεντροαριστεράς όπως ήταν πάντα. Βέβαια σε κάποιους αυτή η προοπτική δεν αρέσει και δεν αναφέρουν καν την υποψηφιότητα μου. Δεν πειράζει, δεν αποφασίζουν αυτοί. Αποφασίζει ο κυρίαρχος λαός, οι προοδευτικοί πολίτες που πάντα αποτελούσαν την βάση του ΠΑΣΟΚ. Αυτούς καλώ να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να στηρίξουν την υποψηφιότητά μου, γνωρίζοντας ότι ήμουν πάντα εδώ, στην πρώτη γραμμή με μαχητικότητα, με άποψη και ανιδιοτελή προσφορά».

Only in

Συγκλονίζει κατάθεση μάρτυρα στη δίκη: Για μένα το Μάτι είναι μια ισόβια καταδίκη

«Έχουμε φτάσει σε μια δίκη για πλημμελήματα, είναι σαν να δικάζουμε μια ζημιά σε ένα αυτοκίνητο. Ντρέπομαι…», δήλωσε χαρακτηριστικά μάρτυρας στη δίκη για την εθνική τραγωδία στο Μάτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024