Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Η «μάχη» Μητσοτάκη με την ακρίβεια θυμίζει αυτή του Δον Κιχώτη με τους ανεμόμυλους, είναι φανταστική

ΣΥΡΙΖΑ: Η «μάχη» Μητσοτάκη με την ακρίβεια θυμίζει αυτή του Δον Κιχώτη με τους ανεμόμυλους, είναι φανταστική

«Τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των νοικοκυριών δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στα μηνιαία τους έξοδα, ο Μητσοτάκης επιχείρησε να κάνει το μαύρο άσπρο», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Κακοστημένη παράσταση» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την παρουσία και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την ακρίβεια στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, σημειώνοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «επιχείρησε να κάνει το μαύρο άσπρο».

«Η ‘μάχη’ που διεξάγει ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του με την ακρίβεια, θυμίζει αυτή του Δον Κιχώτη με τους ανεμόμυλους: είναι… φανταστική», τονίζει χαρακτηριστικά η Κουμουνδούρου.

Και σημειώνει πως «τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των νοικοκυριών δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στα μηνιαία τους έξοδα, ενώ ακόμα και το σούπερ μάρκετ έχει μετατραπεί σε είδος πολυτελείας, ο κ. Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο επιχείρησε να κάνει το μαύρο άσπρο, κάνοντας λόγο για μέτρα που αποδίδουν…».

«Η κακοστημένη παράσταση του κ. Μητσοτάκη δεν πείθει»

«Η κακοστημένη παράσταση του κ. Μητσοτάκη δεν πείθει. Κι οι υποσχέσεις περί επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου ενόψει της ΔΕΘ δεν προκαλούν τίποτε άλλο εκτός από φόβο και ανησυχία», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για να καταλήξει πως «η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει την επιτάχυνση της διάλυσης του κράτους πρόνοιας, της καταστροφής του φυσικού πλούτου της χώρας και της περαιτέρω ενίσχυσης των διαπλεκόμενων συμφερόντων που στηρίζουν τον κ. Μητσοτάκη».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρωθυπουργός, στην εισαγωγική του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού, ανακοίνωσε ως κορυφαίο μέτρο κατά της ακρίβειας και των προβλημάτων της καθημερινότητας το ότι από τις 6 Οκτωβρίου τα διόδια στην Αττική Οδό θα είναι στα 2,5 ευρώ αντί για 2,80 που είναι σήμερα…

Only in

Η γη ψιθυρίζει τα παράπονά της – Τι έδειξε πείραμα με μικρόφωνα στο έδαφος

Τα ηχητικά τοπία του υπεδάφους αποκαλύπτουν την κατάσταση των οικοσυστημάτων, λένε ερευνητές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024