Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Θεοχαρόπουλος: Ο Κασσελάκης αντί να ενώνει, διχάζει – Είναι ακατάλληλος για τη θέση που εκλέχθηκε

Θεοχαρόπουλος: Ο Κασσελάκης αντί να ενώνει, διχάζει – Είναι ακατάλληλος για τη θέση που εκλέχθηκε

«Η ηγεσία δυστυχώς παράγει εσωστρέφεια και όχι πολιτική», υπογράμμισε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για τη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ και τις προτάσεις του Στέφανου Κασσελάκη

Σκληρή επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Θανάσης Θεοχαρόπουλος, με αφορμή τη χθεσινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως είπε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ, «ήταν άλλο ένα επεισόδιο σε αυτό το οποίο λέω ότι η ηγεσία δυστυχώς παράγει εσωστρέφεια και όχι πολιτική. Ο Στέφανος Κασσελάκης αντί να ενώνει, διχάζει. Και με την πρότασή του χθες φάνηκε ότι δίχασε. Δεν χρειάζεται να κάνεις καμιά σπουδαία ανάλυση για να το καταλάβεις. Φαίνεται λοιπόν εδώ πέρα ότι υπάρχει ένα σοβαρό ζήτημα».

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ συνέχισε λέγοντας πως «το να έρθει ξαφνικά μια τέτοια πρόταση δίχασε αντί να ενώσει. Θυμίζω ότι ο Στέφανος Κασελάκης έκανε αναρτήσεις από την Αμερική για τα «μαύρα» του ΣΥΡΙΖΑ. Θυμηθείτε ότι την προηγούμενη εβδομάδα στοχοποίησε μέσω βίντεο στελέχη του κόμματος. Δηλαδή ο πρόεδρος στοχοποιεί τα στελέχη της Πολιτικής Γραμματείας, της Κεντρικής Επιτροπής και ούτω καθεξής με βίντεο με απίστευτες κατηγορίες. Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα. Εδώ χρειάζεται να επανέλθει η σοβαρότητα κατά την άποψή μου και αυτό το οποίο συμβαίνει είναι πράγματι πάρα πολύ δυσάρεστο».

«Αν δεν μπορείς να συνθέσεις, διχάζεις και δεν είσαι αποτελεσματικός»

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο πρόεδρος, όχι μόνο στα κόμματα και σε οτιδήποτε διοικείς, χρειάζεται να έχει μια ικανότητα συνθέσεων. Αν δεν μπορείς να συνθέσεις, διχάζεις και δεν είσαι αποτελεσματικός με αυτό τον τρόπο. Αυτά είναι απλά πράγματα, τα οποία είναι απλά ζητήματα διοίκησης».

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος εκτίμησε ότι το θέμα της ηγεσίας έχει ανοίξει τόσο από τον Παύλο Πολάκη, αλλά και από τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη ορισμένες στιγμές. «Αυτό το οποίο λέω είναι ότι αυτό το ζήτημα θα το δούμε αναλυτικά στα όργανά του. Αυτό το οποίο λέω πολιτικά είναι ότι με αυτές τις ενέργειες, με όλες τις ενέργειες που περιέγραψα και πολλές άλλες αυτούς τους 11 μήνες, αποδεικνύει ότι είναι ακατάλληλος για τη θέση που εκλέχτηκε. Αυτή είναι η πολιτική μου άποψη», κατέληξε.

Only in

Έμεινε παράλυτη κάνοντας acro yoga - Πάνω από 160.000 δολάρια δωρεές για να την βοηθήσουν

Η Άμπι έπεσε και τραυμάτισε τη σπονδυλική της στήλη ενώ έκανε acro yoga, ένα άθλημα που συνδυάζει τη γιόγκα και τα ακροβατικά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024