Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Σενάρια για διαγραφή Λινού από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Σενάρια για διαγραφή Λινού από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Η απόφαση για την διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες, για λόγους διαφάνειας.

Προς διαγραφεί οδεύει η Αθηνά Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως φέρεται να έχει αποφασίσει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Συμφωνα με πληροφορίες ζητηθηκε, σήμερα, γραπτώς, μέσω συνεργατών του προέδρου, η παραίτησή της από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και ζητήθηκε να παραδώσει και την έδρα.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει ανταπόκριση από την πλευρά της κ. Λινού.

Παντως μιλώντας μέσω του in η κ. Λινου, την περασμένη εβδομάδα, είχε διαμηνύσει ότι δεν θα παραιτηθεί.

Ενδεχεται λοιπόν αν δεν παραιτηθεί η κ. Λινου να ανακοινωσει ο προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τη διαγραφή της.

Όπως λένε από την Κουμουνδούρου η απομάκρυνση  της Αθηνάς Λινού ζητείται για λόγους διαφάνειας.

Αυτή η κίνηση έρχεται σε συνέχεια της κόντρας της με τον Παύλο Πολάκη για το Ινστιτούτο «Prolepsis», η οποία από χθες πήρε και δικαστικές διαστάσεις με την κυρία Λινού να στέλνει εξώδικο στον βουλευτή Χανίων και εκείνον να απαντά πως δεν παίρνει ούτε λέξη πίσω.

Η κίνηση αυτή ερμηνεύεται  και ως πρόθεση του κ. Κασσελάκη να «ηρεμήσει» τον εξαγριωμένο Παύλο Πολάκη

Από τη Κουμουνδούρου διαμηνύουν ότι για το κόμμα προέχει η διαφάνεια εξ’ ου και η απομάκρυνση της κ. Λινού η οποία έρχεται μετά από έρευνα που πραγματοποίησε το γραφείου του Προέδρου για τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη.

Η κίνηση αυτή ερμηνεύεται όμως και ως πρόθεση του κ. Κασσελάκη να «ηρεμήσει» τον εξαγριωμένο Παύλο Πολάκη που απειλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με πρόταση μομφής στην Κεντρική Επιτροπή.

Τι είχε πει η Αθηνά Λινού στο in

Υπενθυμίζεται ότι η Αθηνά Λινού, είχε δηλώσει στο in ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί και πως η πρόθεσή της είναι να μηνύσει τόσο τον κ. Παύλο Πολάκη.

Σύμφωνα με την ίδια όλα τα προγράμματα του ινστιτούτου,  ελέγχονται από ορκωτούς λογιστές, διεθνείς ελεγκτικούς οργανισμούς, και από κρατικούς φορείς. Για κάθε πρόγραμμα, υποβάλλονται εκθέσεις πεπραγμένων μαζί με οικονομικούς απολογισμούς προς κάθε ενδιαφερόμενο, οι οποίοι τα αξιολογούν όχι μόνο ως προς τη νομιμότητά τους και τη χρηστή διαχείριση των κονδυλίων, αλλά και ως προς την αποτελεσματικότητά τους, υποστηρίζει.

«Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι οποιοσδήποτε επιπλέον έλεγχος θα επιβεβαιώσει ότι το έργο αυτό ήταν πάντα και νόμιμο, και ηθικό, και αποτελεσματικό», ισχυρίζεται η κ. Λινού.

Only in

Έμεινε παράλυτη κάνοντας acro yoga - Πάνω από 160.000 δολάρια δωρεές για να την βοηθήσουν

Η Άμπι έπεσε και τραυμάτισε τη σπονδυλική της στήλη ενώ έκανε acro yoga, ένα άθλημα που συνδυάζει τη γιόγκα και τα ακροβατικά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024