Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Λανς: Χωρίς Ντάνσο στο ΟΑΚΑ – Πουλήθηκε στη Ρόμα

Λανς: Χωρίς Ντάνσο στο ΟΑΚΑ – Πουλήθηκε στη Ρόμα

Ο Κέβιν Ντάνσο ολοκληρώνει τη μεταγραφή του στη Ρόμα και δεν θα είναι στη ρεβάνς της Λανς με τον Παναθηναϊκό.

Ευχάριστα μαντάτα για τον Παναθηναϊκό ενόψει της ρεβάνς των πλέι οφ του Conference League με τη Λανς στο ΟΑΚΑ! Πλην του Μεδίνα που αποβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι, δεν θα είναι διαθέσιμος και ο Κέβιν Ντάνσο ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Ρόμα.

Ο διεθνής Αυστριακός στόπερ ήταν ο ηγέτης της άμυνας των Γάλλων που θα χάσουν μία από τις σημαντικότερες μονάδες τους. Η μεταγραφή είχε δρομολογηθεί τις τελευταίες μέρες και με την άφιξη του ποδοσφαιριστή στη Ρώμη, αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων προβλέπει δανεισμό με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς ύψους 22 εκατομμυρίων ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι. Ο Ντάνσο αγωνίστηκε με τα χρώματα της Λανς για μία τριετία κατά την οποία κατέγραψε 117 εμφανίσεις, τέσσερα γκολ και έξι ασίστ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Λανς: Συνάντηση των οπαδών της στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Μέσω άρθρου της στην επίσημη ιστοσελίδα της η Λανς ενημέρωσε τους οπαδούς της ομάδας για το σημείο συνάντησής τους, που θα είναι το Παναθηναϊκό Στάδιο, ενώ παράλληλα εξέφρασε τον θαυμασμό της για την Ακρόπολη και το ΟΑΚΑ, όπου θα γίνει το ματς της Πέμπτης (29/8, 21:00) με τον Παναθηναϊκό για τα play offs του Conference League.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ιστοσελίδα της η Λανς:

«Συμμετέχοντας στο UEFA Conference League, η Λανς ταξιδεύει στην Αθήνα αυτή την Πέμπτη για να αντιμετωπίσει ξανά τον Παναθηναϊκό (η Λανς κέρδισε με 2-1 στον πρώτο αγώνα των Play-Offs)! Η υποστήριξη των φιλάθλων της Λανς, που ήταν πολύτιμη κατά την περσινή ευρωπαϊκή εκστρατεία, θα ξεπεράσει και πάλι τα σύνορα και θα ταξιδέψει στην ελληνική πρωτεύουσα. Στο περιθώριο του επαναληπτικού αγώνα αυτής της διοργάνωσης, γίνεται παρουσίαση της Αθήνας, μιας από τις αρχαιότερες πόλεις στον κόσμο που βρισκόταν στην καρδιά της αρχαίας Ελλάδας…

Σε απόσταση 2294 χιλιομέτρων από το Αρτουά, οι φίλοι της Racing θα ανακαλύψουν το λίκνο του δυτικού πολιτισμού, με πλούσιο παρελθόν. Σήμερα, ως κόμβος στον τομέα της πολιτικής, της οικονομίας και του πολιτισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας, η Αθήνα θα εντυπωσιάσει τους φιλάθλους της Λανς που έκαναν το ταξίδι, με τον Παρθενώνα που δεσπόζει στην πόλη, την Ακρόπολη, το πρώην βασιλικό παλάτι ή το Ολυμπιακό Στάδιο που σχεδιάστηκε το 1978 για να φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου το 1982.

Όπως αναφέρεται στο άρθρο «Πληροφορίες για τους φιλάθλους: ταξίδι στην Αθήνα», οι φίλαθλοι της Λανς καλούνται να πάνε στις 5 μ.μ. στο σημείο συνάντησης που έχει οριστεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο, γνωστό και ως Καλλιμάρμαρο».

Only in

Χαλκιδική: Με ποιο δικαίωμα αφαίρεσαν τη ζωή του Γιάννη, λέει ο πατέρας του 19χρονου

Ο αδελφός και ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη, που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική, μίλησαν στο MEGA

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024