Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Αρτούρ Μέλο» (pic)

«Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Αρτούρ Μέλο» (pic)

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία, ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Αρτούρ Μέλο της Γιουβέντους. Ποια η στάση του παίκτη.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην αγορά και αναζητά έναν χαφ για να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή, έχοντας καταλήξει σε ορισμένες περιπτώσεις λίγο πριν το φινάλε των μεταγραφών.

Ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τους Θεσσαλονικείς είναι ο Αρτούρ Μέλο, όπως υποστηρίζει ο έγκυρος δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Ο Ιταλός τονίζει ότι η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους το οποίο οι «μπιανκονέρι» θα ήθελαν να… ξεφορτωθούν.

Ωστόσο ο Βραζιλιάνος μέσος, σύμφωνα πάντα με το Ντι Μάρτζιο, δεν φαίνεται ιδιαίτερα θετικός στην προοπτική της Ελλάδας εξετάζοντας τις επιλογές του.

Ο Αρτούρ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν δανεικός στη Φιορεντίνα έχοντας σε 48 συμμετοχές, 2 γκολ και 4 ασίστ, ενώ πέραν της Γιουβέντους έχει περάσει μεταξύ άλλων και από Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Μπράντλεϊ: «Το να περιμένουμε ματς όπως αυτά με τον ΠΑΟΚ είναι μια ωραία πρόκληση»

Η Σάμροκ Ρόβερς θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στην έδρα της στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Europa League. Ο Στίβεν Μπράντλεϊ μίλησε για την αναμέτρηση, με τον προπονητή των Ιρλανδών να τονίζει πως η ομάδα του βλέπει σαν πρόκληση τέτοια παιχνίδια.

Οι δηλώσεις του Στίβεν Μπράντλεϊ:

«Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο όταν παίζεις στην Ελλάδα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, παίζεις με 10 παίκτες και ταξιδεύεις πίσω την Παρασκευή, αλλά δεν είμαστε εδώ για να ψάχνουμε δικαιολογίες.

Είμαστε εδώ για να βρούμε λύσεις και να καταλάβουμε τι είναι αυτό που θέλουμε και το επίπεδο στο οποίο θέλουμε να είμαστε. Παίξαμε καλά για μεγάλο διάστημα κόντρα στη Γκάλγουεϊ, αλλά είναι καλή ομάδα, οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην αντίδρασή μας μετά τα αποτελέσματα γιατί η σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη. Είμαστε απογοητευμένοι, φυσικά.

Έχουμε παιχνίδια κάθε 3-4 μέρες μέχρι το τέλος της σεζόν και αυτό είναι που θέλουμε. Σημαίνει ότι κάτι κάνεις σωστά για να είσαι σε αυτή την κατάσταση. Το να περιμένουμε αυτά τα ματς είναι μια ωραία πρόκληση και αυτός είναι ο τρόπος που θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Only in

Ανοίγει ο δρόμος για ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές – Τι ανατρέπει τα δεδομένα

Τι αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο - Ποιες Κυριακές είναι ανοιχτά τα καταστήματα, τι αλλάζει και γιατί

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024