Μια πολύ σημαντική μεταγραφή θα ολοκληρώσει μέσα στα επόμενα 24ωρα ο ΟΦΗ.

Η ομάδα της Κρήτης έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Ταξιάρχη Φούντα, ο οποίος αναμένεται στο Ηράκλειο το πρωί της Πέμπτης (29/08) ώστε να παρουσιαστεί από τον ίδιο τον Μιχάλη Μπούση σε συνέντευξη τύπου που έχει προγραμματιστεί για τις 14:00 το μεσημέρι.

Ο Φούντας πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έρχεται στον ΟΦΗ σε εξαιρετική ηλικία (28 χρονών) και μετά από μια σπουδαία καριέρα τόσο σε εθνικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Θυμίζουμε ότι μεταξύ άλλων ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Σαλτσμπουργκ, Ραπίντ Βιέννης, DC United και Τράμπζονσπόρ. Κατέκτησε το νταμπλ με τη Σάλτσμπουργκ τη σεζόν 2013-14, ενώ έχει 20 συμμετοχές και 4 γκολ σε Champions League, Europa League και Conference League.

Ο Φούντας έχει αγωνιστεί συνολικά 18 φορές με το εθνόσημο, ενώ έχει σκοράρει και μία φορά.

Επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 7 χρόνια

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που εδώ και εβδομάδες δουλεύει προσωπικά την υπόθεση, θέλοντας να πείσει τον 29ρονο άσο να μετακομίσει στην Κρήτη. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ έκανε το βράδυ της Δευτέρας και μια ανάρτηση στο Instagram, προαναγγέλλοντας μια μεταγραφική «βόμβα». Κάπως έτσι ο πρώην παίκτης των Ραπίντ Βιέννης, DC United και Σάλτζμπουργκ, μεταξύ άλλων, θα επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από 7 χρόνια, όταν και αγωνιζόταν στον Πανιώνιο.