Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Λανς και ο Ντιέγκο Αλόνσο ήρθε αντιμέτωπος με ένα απρόοπτο.

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ ακολούθησε θεραπεία καθώς ταλαιπωρείται από διάστρεμμα ενώ ατομικό έκανε και πάλι ο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ακολούθησε παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και τέλος εξάσκηση στα τελειώματα.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκό:

«Την τελευταία του προπόνηση πριν την ρεβάνς με την Λανς για τα πλέι οφ του Conference League κόντρα στην Λανς έκανε την Τετάρτη το απόγευμα στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Παναθηναϊκός.

Οι Πράσινοι έκαναν προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ακολούθησε παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και τέλος εξάσκηση στα τελειώματα. Θεραπεία έκανε ο Γερεμέγιεφ, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα. Ατομικό ο Μπάλντοκ».

Παρουσία Αλαφούζου η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε στην προπόνηση και έδειξε την στήριξή του στην ομάδα. Ο Γιάννης Αλαφούζος περιμένει αύριο οι παίκτες του Τριφυλλιού να τα δώσουν όλα και να κάνουν την ανατροπή που θα φέρει τους «πράσινους» στο League Stage του Conference League. Μάλιστα, ο Αλαφούζος μίλησε για λίγη ώρα με τον Αλόνσο ενώ είχε χειραψία με τους ποδοσφαιριστές δείχνοντας ευδιάθετος, αλλά και ανυπόμονος για το μεγάλο ματς. Ένα ματς που αναμένεται μπροστά σε κατάμεστο γήπεδο από 60.000 οπαδούς.