Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Σοκ στην Μπαρτσελόνα: Ρήξη χιαστού ο Μπερνάλ

Σοκ στην Μπαρτσελόνα: Ρήξη χιαστού ο Μπερνάλ

Πολύ άσχημα τα νέα για τον 17χρονο Μπερνάλ που δεν γλίτωσε τελικά τη ρήξη χιαστού και θα χάσει όλη τη σεζόν.

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό του Μαρκ Μπερνάλ, στις καθυστερήσεις του χθεσινού (27/8) αγώνα πρωταθλήματος με τη Ράγιο Βαγεκάνο.

Όπως έδειξαν οι εξετάσεις, ο 17χρονος μέσος έχει υποστεί ρήξη χιαστού και έξω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, που θα τον αφήσει εκτός γηπέδων για το μεγαλύτερο διάστημα της φετινής σεζόν (αν όχι για όλη τη χρονιά).

Ο νεαρός χαφ «ανέβηκε» φέτος στην πρώτη ομάδα των «μπλαουγκράνα» και κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη του Χάνσι Φλικ, που τον χρησιμοποίησε στη βασική ενδεκάδα και στα τρία παιχνίδια της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα. Η απώλειά του έρχεται να προστεθεί στις απουσίες των Γκάβι (αναρρώνει ακόμη από ανάλογο τραυματισμό που είχε πέρυσι) και Φρένκι Ντε Γιονγκ (πρόβλημα στον αστράγαλο), μειώνοντας περαιτέρω τις επιλογές του Γερμανού τεχνικού για τη μεσαία γραμμή.

H Mπαρτσελόνα οριστικοποιεί την συμφωνία με τη NIKE και πάει για την «βόμβα» Λεάο

Βαθιά οικονομική «ανάσα» αναμένεται να πάρει η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει δώσει τα χέρια με τη NIKE για χορηγική συμφωνία μαμούθ που θα βελτιώσει κατά πολύ την αγοραστική της δύναμη. Οι δύο πλευρές είναι σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία που θα αποφέρει στους Καταλανούς τουλάχιστον 120 εκατομμύρια ευρώ ετησίως μέχρι και το καλοκαίρι του 2028.

Με αυτή τη συμφωνία η Μπαρτσελόνα θα μπορεί να συμμορφωθεί με το FFP της La Liga και να μπορεί να κάνει μια ακόμα σημαντική μεταγραφή. Βέβαια θα πρέπει όλα να οριστικοποιηθούν μέχρι την Παρασκευή τα μεσάνυκτα (30/8), όταν και εκπνέει το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι στην Ισπανία.

Η ομάδα του Χάνσι Φλικ ονειρεύεται την απόκτησησ του Ράφαελ Λεάο από τη Μίλαν, ωστόσο η περίπτωση του Πορτογάλου εξτρέμ μόνο εύκολη δεν είναι. Κι αυτό γιατί, οι «ροσονέρι» αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 100 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του, οι οποίοι θα πρέπει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να βρουν τον αντικαταστάση του.

Only in

Χαλκιδική: Με ποιο δικαίωμα αφαίρεσαν τη ζωή του Γιάννη, λέει ο πατέρας του 19χρονου

Ο αδελφός και ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη, που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική, μίλησαν στο MEGA

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024