Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Σοβαρό ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Αμπουμπακάρ – Ετοιμάζει πρόταση»

«Σοβαρό ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Αμπουμπακάρ – Ετοιμάζει πρόταση»

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, η ΑΕΚ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Βινσέντ Αμπουμπακάρ για την επίθεσή της και ετοιμάζει πρόταση στη Μπεσίκτας για την απόκτηση του Καμερουνέζου στράικερ

Τις τελευταίες μέρες το ρεπορτάζ της ΑΕΚ απασχολεί η μεταγραφή στη θέση του επιθετικού, με την Ένωση να παλεύει την υπόθεση του Κουαντουό Ντουά. Τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/8) όμως, φαίνεται πως προστέθηκε ακόμη ένα όνομα στη λίστα των φορ που κοιτάζουν οι κιτρινόμαυροι για να ενισχύσουν την επιθετική της γραμμή.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν τουρκικά δημοσιεύματα. Πληροφορίες από τη γείτονα χώρα και συγκεκριμένα του ρεπόρτερ Σαλίμ Μανάφ, αναφέρουν ότι η ΑΕΚ ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στην Μπεσίκτας για την αγορά του Βινσέντ Αμπουμπακάρ.

Ο έμπειρος φορ, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με τους «αετούς» οι οποίοι τον Ιούλιο έκαναν μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην τουρκική λίγκα, φέρνοντας τον Τσίρο Ιμόμπιλε από τη Λάτσιο, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για το μέλλον του 32χρονου διεθνούς Καμερουνέζου στο τουρκικό κλαμπ, ο οποίος έχει ένα αρκετά βαρύ συμβόλαιο.

Ο Αμπουμπακάρ είναι από τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Καμερούν, έχοντας 39 γκολ σε 102 συμμετοχές (βρίσκεται πίσω μόνο από τους θρυλικούς Ετό και Μιλά). Και σε συλλογικό επίπεδο, έχει ασφαλώς να επιδείξει εντυπωσιακά νούμερα με 58 γκολ στην Πόρτο και 60 στην Μπεσίκτας. Έχει επίσης φορέσει τις φανέλες των Βαλενσιέν, Λοριάν και Αλ Νασρ.

Πέρυσι αγωνίστηκε με την Μπεσίκτας σε 34 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 12 γκολ.

Δείτε σχετική ανάρτηση:

Only in

Έμεινε παράλυτη κάνοντας acro yoga - Πάνω από 160.000 δολάρια δωρεές για να την βοηθήσουν

Η Άμπι έπεσε και τραυμάτισε τη σπονδυλική της στήλη ενώ έκανε acro yoga, ένα άθλημα που συνδυάζει τη γιόγκα και τα ακροβατικά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024