Το ματς της χρονιάς – μέχρι το επόμενο – απέχει μερικές ώρες πλέον για τον Παναθηναϊκό ο οποίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη Λανς σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τους Γάλλους ο Άνταμ Τσέριν υποσχέθηκε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για την ανατροπή ενώ στάθηκε και στο έξτρα κίνητρο που δίνει το γεμάτο γήπεδο.

Όσα είπε ο Τσέριν

Τι διαφορετικό πρέπει να κάνουν οι παίκτες στο αυριανό ματς ώστε να πάρουν τις μονομαχίες, να είναι πιο αποφασιστικοί και να φτάσουν στην ανατροπή;

«Καλησπέρα σε όλους. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Ο αντίπαλος είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Ο πρώτος αγώνας, κατά την διάρκειά του είχαμε καλές στιγμές, αλλά πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο, έχουμε υπόψιν μας ένα πλάνο και θα τα δώσουμε όλα. Να παίξουμε καλύτερα και αμυντικά και επιθετικά. Θέλω να πιστεύω ότι με την βοήθεια και των φιλάθλων μας, όλα θα πάνε καλά».

Είμαστε ακόμα μέσα στο καλοκαίρι και 60.000 κόσμος θα έρθει αύριο στο ΟΑΚΑ. Το συζητάτε αυτό μεταξύ σας; Πώς εσύ προσωπικά εκλαμβάνεις αυτή την στήριξη;

«Πρώτα απ’ όλα νομίζω ότι παιχνίδια σαν αυτό είναι αυτά που εμείς που παίζουμε ποδόσφαιρο θέλουμε περισσότερο. Για μένα θα είναι μεγάλη χαρά που θα παίξω στο ματς αυτό. Θα είναι ιδιαίτερη χαρά όταν θα πλασιωνόμαστε από τόσους φιλάθλους. Είδαμε και στο παρελθόν τι ατμόσφαιρα δημιουργούν σε ένα γεμάτο γήπεδο. Είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά, να παίζουμε με 60.000 φιλάθλους. Αυτό είναι ένα κίνητρο για εμάς, ώστε να δώσουμε το 100% και αν πετύχουμε τον στόχο μας».