Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Σταμάτησε το εντυπωσιακό σερί που έτρεχε ο Τσιτσιπάς από το 2019 (vid)

Σταμάτησε το εντυπωσιακό σερί που έτρεχε ο Τσιτσιπάς από το 2019 (vid)

Ο Τσιτσιπάς για πρώτη φορά μετά το 2018 δεν αγωνίστηκε σε ημιτελικό κάποιου εκ των τεσσάρων Grand Slams.

Σύντομη αποδείχθηκε η περιπέτεια του Στέφανου Τσισιπά στο US Open, καθώς ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από τον Θανάση Κοκκινάκη με 3-1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του αμερικάνικου Grand Slam.

Μία από τις χειρότερες χρονιές του Στέφανου Τσιτσιπά, όσον αφορά στα majors τουρνουά, με τον συμπατριώτη μας να βρίσκεται σε πτώση τους τελευταίους μήνες και να αναζητεί εναγωνίως τρόπο για να επιστρέψει σε υψηλές πτήσεις.

«Δεν μοιάζω σε τίποτα σε σύγκριση με τον παίκτη που ήμουν πριν. Θυμάμαι τον εαυτό μου όταν ήμουν νεότερος να παίζω με αδρεναλίνη, ένιωθα η ζωή μου να εξαρτάται από τον αγώνα. Και αυτό νομίζω έχει ξεθωριάσει, ας πούμε ότι το επίπεδο συνέπειάς μου δεν ήταν τόσο μεγάλο», ανέφερε μετά την ήττα από τον Κοκκινάκη, παραδεχόμενος την αγωνιστική καθίζησή του.

Αυτή είναι η πρώτη σεζόν μετά από το 2018 που ο Έλληνας τενίστας δεν αγωνίστηκε σε ημιτελικά κάποιου εκ των τεσσάρων Grand Slams.

Στο Αυστραλιανό Οπεν σταμάτησε στους «16», στο Ρολάν Γκαρός στα προημιτελικά και στο Γουίμπλεντον στον δεύτερο γύρο. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε χτίσει ένα σερί, το οποίο κρατούσε από το 2019, όταν είχε αγωνιστεί στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν.

Το 2020 είχε παίξει στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, το 2021 στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν και στον τελικό του Ρολάν Γκαρός, το 2022 στα ημιτελικά της Μελβούρνης και τον επόμενο χρόνο στον τελικό. Φέτος κινήθηκε σε ρηχά νερά, έχοντας ως καλύτερη πορεία τα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός.

Τα highlights από την ήττα του Τσιτσιπά:

Only in

Αίτημα να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Μαγνησία - Περιβαλλοντική και οικονομική «βόμβα»

Η Μαγνησία εκπέμπει SOS. Τόνοι νεκρών ψαριών έφτασαν να επιπλέουν σε όλο τον Παγασητικό με το αποκρουστικό θέαμα να κάνει το γύρο του κόσμου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024