Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς: «Δεν μοιάζω σε τίποτα με τον παίκτη που ήμουν πριν»

Τσιτσιπάς: «Δεν μοιάζω σε τίποτα με τον παίκτη που ήμουν πριν»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραδέχθηκε ότι βρίσκεται σε περίοδο κρίσης, στις δηλώσεις που έκανε μετά την ήττα από τον Θανάση Κοκκινάκη και τον αποκλεισμό του από το US Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς για δεύτερη φορά τα τρία τελευταία χρόνια γνωρίζει τον αποκλεισμό από το 1ο γύρο στο US Open, αφού ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 3-1 από τον Ελληνοαυστραλό, Θανάση Κοκκινάκη.

Μετά τον αγώνα στις δηλώσεις ο Τσιτσιπάς έκανε την αυτοκριτική του, αναγνωρίζοντας ότι βρίσκεται σε ένα σημείο κρίσης στην καριέρα του.

«Θυμάμαι να παίζω με αδρεναλίνη»

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν μοιάζω σε τίποτα σε σύγκριση με τον παίκτη που ήμουν πριν. Θυμάμαι τον εαυτό μου όταν ήμουν νεότερος να παίζω με αδρεναλίνη, ένιωθα η ζωή μου να εξαρτάται από τον αγώνα. Και αυτό νομίζω έχει ξεθωριάσει, ας πούμε ότι το επίπεδο συνέπειάς μου δεν ήταν τόσο μεγάλο.

Θυμάμαι ότι η συγκέντρωσή μου ήταν στο υψηλότερο σημείο της, στο αποκορύφωμά της τότε και αυτό είναι κάτι που ένιωθα ότι είχε χάσει λίγο. Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο, αλλά νιώθω ότι χρειάζομαι να βρω ξανά την πείνα που είχα τότε και δεν είμαι άνθρωπος που νιώθει καλά ή που συμβιβάζεται με κανονικά πράγματα.

Όμως, θέλω να το επαναφέρω, γιατί τότε ένιωθα μεγάλη χαρά με το τένις. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί έχω αυτή την πτώση τους τελευταίους δύο μήνες. Θα το θεωρούσα ακόμη και ένα με δύο χρόνια, που νιώθω έτσι. Υποθέτω ότι μπόρεσα να το κρύψω κάπως το προηγούμενο διάστημα».

Only in

Έμεινε παράλυτη κάνοντας acro yoga - Πάνω από 160.000 δολάρια δωρεές για να την βοηθήσουν

Η Άμπι έπεσε και τραυμάτισε τη σπονδυλική της στήλη ενώ έκανε acro yoga, ένα άθλημα που συνδυάζει τη γιόγκα και τα ακροβατικά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024