Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Στον δρόμο για την καρό σημαία την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου

Στον δρόμο για την καρό σημαία την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου

Με την Power Stage στο φινάλε του εθνικού μας αγώνα να δίνει πρόσθετους βαθμούς στις ταχύτερες συμμετοχές κάθε δευτερόλεπτο είναι πολύτιμο για την κατάταξη στο πρωτάθλημα

Την τελευταία ημέρα του αγώνα απομένουν τρεις Ε.Δ. για τον τερματισμό και όσα πληρώματα φιλοδοξούν να φτάσουν εκεί θα μπουν από τις 08:59 π.μ. στην 13η Ε.Δ. «Οινοχώρι» με μήκος 17,47 χλμ., με τα πρώτα 3,41 χλμ. από αυτά να είναι ανηφορικά σε πολύ καλό οδόστρωμα ενώ τα επόμενα 2,83 χλμ. να προσφέρονται για την παραμονή θεατών καθώς εξελίσσονται ανάμεσα σε νταμάρια με άπλετο χώρο για ασφαλές camping.

Ακολουθούν 3,70 χλμ. στενού δασικού δρόμου που βγαίνει στην άσφαλτο Σκλήθρου-Οινοχωρίου για 220 μέτρα και μπαίνει ξανά στον στενό χωματόδρομο μέχρι τον τερματισμό που βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό Κάτω Παύλιανη.

Η αυλαία θα πέσει στην επαναλαμβανόμενη Ε.Δ. «Ελευθεροχώρι 1 & 2», μήκους 18,29 χλμ. με ώρες έναρξης 10:05 και 13:15, με το δεύτερο πέρασμα να σηματοδοτεί και την περίφημη Wolf Power Stage που δίνει επιπλέον βαθμούς στους ταχύτερους οδηγούς.

Πρόκειται για μια από τις κλασσικότερες διαδρομές του Ράλλυ Ακρόπολις τα τελευταία 25 χρόνια και ξεκινάει έξω από το Ελευθεροχώρι, ανηφορίζει γρήγορα μέχρι την πρώτη, χωρίς νερό, λίμνη και μετά μπαίνει στο δάσος, σε ένα πολύ στενό κομμάτι μέχρι τη διασταύρωση της Δριμαίας.

Από εκεί ο δρόμος γίνεται πάρα πολύ γρήγορος μέχρι το ύψος της επίσης άνυδρης δεύτερης λίμνης και μετά από περίπου 1,5 χλμ. γίνεται και πάλι πολύ στενός.

Η μοναδική διαφοροποίηση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι πριν το Μοναστήρι, όπου τερμάτιζε παλαιότερα, τώρα συνεχίζει ευθεία για άλλα 650 μέτρα και τερματίζει στις παρυφές του χωριού Μενδενίτσα, όπου θα γίνει και η απονομή της Wolf Power Stage στο βάθρο των νικητών.

Only in

Θεσσαλονίκη: 19χρονος κατήγγειλε πως τον βίασε 18χρονη Αμερικανίδα

Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα έγιναν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή του Πανοράματος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024