Την τελευταία ημέρα του αγώνα απομένουν τρεις Ε.Δ. για τον τερματισμό και όσα πληρώματα φιλοδοξούν να φτάσουν εκεί θα μπουν από τις 08:59 π.μ. στην 13η Ε.Δ. «Οινοχώρι» με μήκος 17,47 χλμ., με τα πρώτα 3,41 χλμ. από αυτά να είναι ανηφορικά σε πολύ καλό οδόστρωμα ενώ τα επόμενα 2,83 χλμ. να προσφέρονται για την παραμονή θεατών καθώς εξελίσσονται ανάμεσα σε νταμάρια με άπλετο χώρο για ασφαλές camping.

Ακολουθούν 3,70 χλμ. στενού δασικού δρόμου που βγαίνει στην άσφαλτο Σκλήθρου-Οινοχωρίου για 220 μέτρα και μπαίνει ξανά στον στενό χωματόδρομο μέχρι τον τερματισμό που βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό Κάτω Παύλιανη.

Η αυλαία θα πέσει στην επαναλαμβανόμενη Ε.Δ. «Ελευθεροχώρι 1 & 2», μήκους 18,29 χλμ. με ώρες έναρξης 10:05 και 13:15, με το δεύτερο πέρασμα να σηματοδοτεί και την περίφημη Wolf Power Stage που δίνει επιπλέον βαθμούς στους ταχύτερους οδηγούς.

Πρόκειται για μια από τις κλασσικότερες διαδρομές του Ράλλυ Ακρόπολις τα τελευταία 25 χρόνια και ξεκινάει έξω από το Ελευθεροχώρι, ανηφορίζει γρήγορα μέχρι την πρώτη, χωρίς νερό, λίμνη και μετά μπαίνει στο δάσος, σε ένα πολύ στενό κομμάτι μέχρι τη διασταύρωση της Δριμαίας.

Από εκεί ο δρόμος γίνεται πάρα πολύ γρήγορος μέχρι το ύψος της επίσης άνυδρης δεύτερης λίμνης και μετά από περίπου 1,5 χλμ. γίνεται και πάλι πολύ στενός.

Η μοναδική διαφοροποίηση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι πριν το Μοναστήρι, όπου τερμάτιζε παλαιότερα, τώρα συνεχίζει ευθεία για άλλα 650 μέτρα και τερματίζει στις παρυφές του χωριού Μενδενίτσα, όπου θα γίνει και η απονομή της Wolf Power Stage στο βάθρο των νικητών.