Η Ανθή Βούλγαρη, η οποία για μία ακόμη χρονιά θα επιστρέψει στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του MEGA με την εκπομπή«Κοινωνία ώρα MEGA», μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο έκανε μια αναδρομή σε στιγμές του φετινού καλοκαιριού.

Η δημοσιογράφος μαζί με τον Κώστα Κωνσταντινίδη πέρασαν χαλαρές στιγμές. Το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 6 Σεπτεμβρίου 2020 στο Πήλιο και έκτοτε διανύουν μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους.

Το βράδυ της Τετάρτης 28 Αυγούστου η Ανθή Βούλγαρη μοιράστηκε με τη διαδικτυακή της παρέα μερικές εικόνες από τις διακοπές της μαζί με τον Κώστα Κωνσταντινίδη.

Η ανάρτηση της δημοσιογράφου

Αν και είμαι παιδί του χειμώνα .. για κάτι στιγμές σαν αυτές αξίζει λίγο θέρος😉 @kostaskonstantinidis 😍😍 καπως έτσι λέμε αντίο στο φετινό καλοκαίρι που ήταν πολύ διαφορετικό ..»σημείωσε η παρουσιάστρια του Mega, που ετοιμάζεται να επιστρέψει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

Η Κοινωνία Ώρα MEGA επιστρέφει. Η ανακοίνωση του σταθμού.

«Τρεις σεζόν αδιάλειπτης ενημέρωσης. Η «Κοινωνία Ώρα » διατηρεί ανοιχτό τον δίαυλο επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με τους πολίτες.

Από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη, πάντα αυθεντικοί και αυθόρμητοι, επιστρέφουν στην παρουσίαση της εκπομπής και αναδεικνύουν τα κοινωνικά προβλήματα της εποχής με αμεσότητα και ειλικρίνεια. Καθημερινά, στις 05:40 το πρωί, το επιτυχημένο ενημερωτικό δίδυμο σκιαγραφεί την εικόνα της ειδησεογραφίας συνομιλώντας με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας.

Και φέτος η «Κοινωνία»… έχει τον πρώτο λόγο.