Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Απελπισία και πόνος για την Αντζελίνα Τζολί μετά το διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ

Απελπισία και πόνος για την Αντζελίνα Τζολί μετά το διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ

Η Αντζελίνα Τζολί άφησε να εννοηθεί πως πέρασε πολύ δύσκολα μετά το διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ με τον οποίο βρίσκονται ακόμα σε διαμάχη οκτώ χρόνια μετά τον χωρισμό τους.

Η Αντζελίνα Τζολί άφησε να εννοηθεί το βαρύ συναισθηματικό τίμημα που της έχει αφήσει το διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ, αναφέροντας πως έχει περάσει «απόγνωση και πόνο».

Η 49χρονη Αντζελίνα Τζολί χώρισε από τον Μπραντ Πιτ μετά από ένα περιστατικό με τα παιδιά τους σε ένα αεροπλάνο το 2016.

Έχει αναφέρει χαρακτηριστικά στα δικαστικά έγγραφα ότι ο Μπραντ Πιτ επιτέθηκε στην ίδια και σε μερικά από τα έξι παιδιά τους και έριξε κρασί και μπίρα στην οικογένεια με μανία.

Ο Μπραντ Πιτ από την πλευρά του έχει αρνηθεί πως ήταν βίαιος εναντίον της ή της οικογένειάς τους.

Η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται στο φεστιβάλ κινηματογράφου στη Βενετία για να προωθήσει την ταινία «Maria», στην οποία υποδύεται την τραγουδίστρια της όπερας Μαρία Κάλλας.

«Ήμουν περισσότερο πανκ και μου άρεσε όλη η μουσική, αλλά μάλλον άκουγα τους The Clash περισσότερο από όλους τους άλλους. Καθώς μεγάλωνα άκουγα κλασική μουσική και όπερα. Νομίζω ότι εξακολουθώ να αγαπώ τη μουσική που έκανε όταν ήμουν νεότερη και θα άκουγα ακόμα τους Clash» αποκάλυψε η Αντζελίνα Τζολί.

«Αλλά νομίζω ότι όταν έχεις νιώσει ένα ορισμένο επίπεδο απόγνωσης, πόνου, αγάπης σε ένα ορισμένο σημείο, υπάρχουν μόνο ορισμένοι ήχοι που μπορούν να ταιριάξουν με αυτό το συναίσθημα. Και για μένα η απεραντοσύνη του συναισθήματος που περικλείεται στους ήχους της όπερας -δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο.

Αυτό το συναίσθημα που θα μας συγκινούσε όλους αν το ακούγαμε θα ήταν ο μόνος ήχος που θα εξηγούσε αυτόν τον πόνο, οπότε έχω κλίνει περισότερο προς αυτό τώρα» υπογράμμισε σε ερώτηση που της τέθηκε για τα μουσικά της γούστα.

Η Αντζελίνα Τζολί σημείωσε πως χρειαζόταν να είναι περισσότερο σπίτι με την οικογένειά της τα τελευταία χρόνια. «Σε εκείνο το διάστημα έγινα ίσως πιο ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να είμαι καλλιτέχνης και να παίζω και να είμαι ανάμεσά σας. Και να είμαι απλώς σε αυτόν τον δημιουργικό κόσμο στον οποίο είμαστε όλοι τυχεροί να είμαστε μέρος του. Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ και είμαι ευγνώμων που είμαι καλλιτέχνης με οποιονδήποτε τρόπο» υπογραμμίζει η Αντζελίνα Τζολί.

Η Αντζελίνα Τζολί για τη Μαρία Κάλλας

Η διάσημη ηθοποιός πέρασε εκπαίδευση επτά μηνών για το πώς να τραγουδήσει για τον ρόλο της στην ταινία και να ερμηνεύσει τη Μαρία Κάλλας στο σημείο που ήταν κοντά στον θάνατο και έχασε τη φωνή της. Οι παραγωγοί ανέφεραν ότι συνδύασαν τη φωνή της Αντζελίνα Τζολί με τη φωνή της Μαρίας Κάλλας.

«Όλοι ξέρουν εδώ ότι ήμουν τρομερά νευρική για το τραγούδι. Πέρασα σχεδόν επτά μήνες εκπαίδευσης γιατί όταν δουλεύεις με τον σκηνοθέτη Pablo Larrain δεν μπορείς να κάνει τίποτα στο μισό. Απαιτεί με έναν υπέροχο τρόπο να κάνεις πραγματικά τη δουλειά και να εκπαιδευτείς πραγματικά και να μάθεις», σημειώνει χαρακτηριστικά η Αντζελίνα Τζολί.

«Την πρώτη φορά που τραγουδούσα, ήμουν τόσο νευρική που οι γιοι μου ήταν εκεί και βοηθούσαν να κλείσουν την πόρτα ώστε να μην μπει κανένας άλλος. Και έτρεμα. Ο Pablo με ξεκίνησε σε ένα μικρό δωμάτιο και με κατέληξε στη Σκάλα. Μου έδωσε λοιπόν χρόνο να μεγαλώσω. Φοβόμουν να ανταποκριθώ σε αυτήν και ξέρετε ότι δεν είχα τραγουδήσει δημόσια» συμπληρώνει η Αντζελίνα Τζολί.

«Συμμερίζομαι την ευαλωτότητά της»

Ο σκηνοθέτης Pablo Larrain ανέφερε ότι η ταινία ήταν μια γιορτή για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας, με την Αντζελίνα Τζολί να προσθέτει πως ήλπιζε η τραγουδίστρια να ήξερε στο τέλος της ζωής της πόσο την αγαπούσαν.

Η Μαρία Κάλλας, που χαιρετίστηκε ως η μεγαλύτερη φωνή στην ιστορία της όπερας, πέθανε στα 53 της χρόνια το 1977 μετά από μια περίοδο κακής υγείας και απομόνωσης. Είχε ραγίσει η καρδιά της όταν ο Αριστοτέλης Ωνάσης την εγκατέλειψε για τη χήρα του Κένεντι, Τζάκι.

Η Αντζελίνα Τζολί είπε ότι συνδέθηκε έντονα με τη Μαρία Κάλλας. «Υπάρχουν πολλά που δεν θα πω σε αυτό το δωμάτιο που πιθανότατα γνωρίζετε ή υποθέτετε. Πιθανώς αυτό με το οποίο συνδέομαι είναι το κομμάτι της που είναι εξαιρετικά απαλό. Δεν είχε χώρο στον κόσμο για να είναι τόσο απαλή όσο ήταν ή τόσο συναισθηματικά ανοιχτή όσο ήταν και νομίζω ότι συμμερίζομαι την ευαλωτότητά της περισσότερο από οτιδήποτε άλλο».

Only in

Αναμένεται έκρηξη στις τιμές των ακινήτων - Το μεγάλο «αγκάθι»

Παράγοντες της αγοράς μιλούν στον ΟΤ για τις τιμές στα ακίνητα – Πώς εξηγείται η «καθίζηση» στην έκδοση νέων αδειών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024