Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Στικούδη: Η «χρυσή» βόλτα της στη Μύκονο

Κατερίνα Στικούδη: Η «χρυσή» βόλτα της στη Μύκονο

Μετά τις οικογενειακές διακοπές, η γνωστή τραγουδίστρια έκανε το πέρασμά της από τη Μύκονο, τραβώντας πάνω της τα βλέμματα και τα φώτα της δημοσιότητας.

Τι κι αν έχουν μείνει λίγες ημέρες μέχρι να πέσει και επίσημα η αυλαία του καλοκαιριού. Η Μύκονος συνεχίζει να ζει στον δικό της ρυθμό, με διάσημους και μη να κάνουν τις βόλτες τους στα στενά του νησιού. Ένας από αυτούς είναι και η Κατερίνα Στικούδη, που έστω και στο παρά πέντε αποφάσισε να κάνει το πέρασμά της από τη νησί των Ανέμων.

Η γνωστή τραγουδίστρια, που το περασμένο διάστημα έκανε οικογενειακές διακοπές στο Μορφάτι Θεσπρωτίας τόπο καταγωγής του συζύγου της Βαγγέλη Σερίφη, κατά τη βόλτα της στα Ματογιάννια, κατάφερε να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα και τα φώτα της δημοσιότητας, χάρη στις χρυσές καουμπόικες μπότες που φορούσε.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του Mykonos Live TV, η Κατερίνα Στικούδη μαζί με τον Σερίφη, Χάρη Σιανίδη και Στηβ Μιλάτο, απολαμβάνει τη νυχτερινή της έξοδο, ενώ παράλληλα ποζάρει χαμογελαστή στον φακό των φωτογράφων.

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης έγιναν γονείς για δεύτερη φορά τον περασμένο Φεβρουάριο. Μάλιστα, σε λίγες ημέρες έχουν και τα βαφτίσια του μικρού Νικόλα, με νονά να είναι η αγαπημένη φίλη της τραγουδίστριας, η Ελένη Μπαχούμη.

«Καμία σχέση με τον προηγούμενο τοκετό, γέννησα πολύ γρήγορα. Έχω ζήσει τα δυο άκρα. Έχουμε ζήσει μια πολύ δύσκολη γέννα με τον Βύρωνα, και μια πάρα πολύ εύκολη γέννα τώρα με τον Νίκο. Μέσα σε 2,5 ωρίτσες είχαμε τελειώσει. Θα τον πούμε Νίκο, το όνομα του μπαμπά μου. Ο Βύρωνας ξέρει ότι κάποια στιγμή θα έρθει ένας Νίκος στο σπίτι, που θα πρέπει να τον πλύνουμε, να τον φροντίσουμε, να τον ταΐσουμε. Η θεωρία όμως από την πράξη, έχει μια απόσταση», είχε πει πριν από λίγο καιρό.

* Πηγή: Mykonos Live TV

Only in

Καμπανάκι κινδύνου από γιατρό για τα τρία πρωϊνά που δεν πρέπει να τρως

Τα πρωϊνά που δεν πρέπει να τρώτε και γιατί. Γιατρός δίνει τις ανάλογες εξηγήσεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024