Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Το κτήμα, το μενού, οι καλεσμένοι: Όλα έτοιμα για το γαμήλιο γλέντι Κασσελάκη – Τάιλερ

Το κτήμα, το μενού, οι καλεσμένοι: Όλα έτοιμα για το γαμήλιο γλέντι Κασσελάκη – Τάιλερ

Όλες οι πληροφορίες για την ανταλλαγή όρκων ανάμεσα σε Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ Μακ Μπεθ.

Σε ένα κτήμα ανάμεσα σε ελαιώνες με τον μεγάλο διάδρομο 30 μέτρων με κυπαρίσσια Τοσκάνης και θέα τα λευκά όρη, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ θα παραθέσουν δείπνο στους 130 καλεσμένους τους. Οι λευκές ροτόντες έχουν στηθεί, με τον ιδιοκτήτη του κτήματος να μιλά στο Live News για την αποψινή εκδήλωση.

«Αν μου πείτε ποιο είναι το βασικό στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ο διάδρομος με κυπαρίσσια που όταν περνάει το ζευγάρι είναι μοναδικό. Είναι κάτι που δεν υπάρχει σε άλλο μέρος στην Ελλάδα», είπε ο Μπάμπης Γαλανάκης, ιδιοκτήτης του χώρου δεξιώσεων.

Το κάλεσμα είναι στις 19.30. Το μενού το έχει αναλάβει catering και θα είναι εναρμονισμένο με τη φύση και την κρητική παράδοση, ενώ ο ιδιαίτερος φωτισμός θα δημιουργεί ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό.

«Είναι ένας χώρος μέσα στο πράσινο. Ελαιώνας, έχει ένα παρά πολύ ωραίο διάδρομο με κυπαρίσσια. Το βράδυ επειδή έχει φωτισμό, έχω πολλά φώτα γίνεται κάτι ατμοσφαιρικό, κάτι παραμυθένιο».

Το πρώτο δείπνο με θέα το ενετικό λιμάνι

Οι τετραήμερες εκδηλώσεις άρχισαν χτες το απόγευμα στην ταράτσα μαγαζιού στο Ενετικό Λιμάνι, με τη μοναδική θέα.

Οι Τάιλερ Μακ Μπεθ και Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκαν ντυμένοι ομοιόμορφα με λευκά πουκάμισα και παντελόνια σε γκρι και μπεζ αποχρώσεις. Ήταν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι χωρίς όμως να κάνουν δηλώσεις. Οι καλεσμένοι άρχισαν να φτάνουν από νωρίς και να φωτογραφίζονται με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Τα πάντα ήταν έτοιμα από νωρίς το απόγευμα, με τους εργαζόμενους του εστιατορίου να επιμελούνται και τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Live News, το ζεύγος Κασσελάκη επέλεξε το premium μενού για τους περίπου 70 καλεσμένους του.

Ανάμεσα στα πιάτα που γεύτηκαν ήταν μοσχαρίσιο καρπάτσιο, σαλάτα με προσούτο και μάνγκο, κριθαρότο με αστακό και κολοχτύπα και τα συνόδευσαν με τα 4 καλύτερα και πιο ακριβά κρασιά του μαγαζιού.

Ο φωτογραφικός φακός ξέκλεψε κάποια κλικ από γειτονικές ταράτσες, ενώ δεκάδες ήταν τα τηλεοπτικά συνεργεία που περίμεναν μετά το τέλος του δείπνου για μια δήλωση.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ Τάιλερ Μακ Μπεθ και Στέφανος Κασσελάκης κατευθύνθηκαν με τα πόδια προς το μπαρ ΣΥΝΑΓΩΓΗ για το ποτό καλωσορίσματος. Εκεί η κάμερα του Live News εντόπισε τον αδελφό του Τάιλερ, ο οποίος δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις και στη συνέχεια τον αδελφό του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος ευχήθηκε στο ζευγάρι.

Λίγο αργότερα εμφανίστηκαν και οι γονείς του Στέφανου, Θεόδωρος και Λία Κασσελάκη, που δήλωσαν συγκινημένοι.

Η ιδιοκτήτρια του μπαρ είχε μιλήσει στο Live News για το κοκτέιλ πάρτι αποκαλύπτοντας τα πιο αγαπημένα σημεία του μαγαζιού.

Η κορύφωση των εκδηλώσεων θα γίνει αύριο το απόγευμα, όταν Τάιλερ ΜακΜπεθ και Στέφανος Κασσελάκης θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε ένα μικρό αμφιθέατρο.

Θα ακολουθήσει μια μικρή δεξίωση στη βεράντα του βοτανικού κήπου με πιάτα από ντόπια προϊόντα και μετά τις 8 θα συναντηθούν όλοι στην ωραιότερη βίλα των Χανίων για την δεξίωση του γάμου.

Only in

Στριμωγμένη σε γκαράζ πλοίου η Μυρτώ - Τι καταγγέλλει η μητέρα της

Η Μυρτώ και η μητέρα της ταξίδεψαν με πλοίο στο οποίο δεν υπήρχε η απαραίτητη προσοχή για ΑμεΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024