Ο Μανούσος Μανουσάκης επιστρέφει τηλεοπτικά με τη σειρά Το Δίχτυ, η οποία θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Ο γνωστός σκηνοθέτης σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για την καλλιτεχνική διαδρομή του αλλά και την οικογένεια του.

-Έχετε λύσει το βιοποριστικό σας πρόβλημα μετά από τόσες επιτυχίες, ρωτήθηκε ο σκηνοθέτης και απάντησε αφοπλιστικά:

«Όχι πολλά χρήματα δεν έβγαλα, αλλά έχω καταφέρει να ζω με αξιοπρέπεια. Έχω δυο σπίτια ένα στο Πόρτο Ράφτη και ένα στο χωριό μου, αυτά είναι όλα. Υπήρξαν βέβαια οι εποχές που αμοιβές μας ήταν πολύ μεγάλες, αλλά τώρα είναι μισές. Αυτό όμως συμβαίνει σε όλους. Αισθάνομαι τυχερός πάντως, γιατί έχω κατορθώσει πολλά με μια δουλειά που μου αρέσει.»

Η σχέση του με τη σύζυγό σας Μαρία παράλληλα με τη συνεργασία τους

Όχι, δεν δημιουργούνται προστριβές μεταξύ μας. Λέω συνέχεια «ναι» και μετά κάνω ό,τι θέλω (γέλια). Έπιασε με εμάς αυτό αλλά μην το δοκιμάσετε γιατί σε άλλη περίπτωση μπορεί να αποβεί ολέθριο»

Ο χρόνος που αφιέρωσε με τα παιδιά του ενώ δούλευε πολλές ώρες

«Μετανιώνω που δεν είχα πολύ χρόνο να ασχοληθώ με το μεγάλωμα των παιδιών. Τώρα βέβαια γιος μου είναι 49 και η κόρη μου 45 χρονών και δεν τους έχουν μείνει παιδικά τραύματα εξ αυτού. Με τον γιο μου κιόλας συνεργαζόμαστε, γράφει τη μουσική και σχεδιασμό ήχου στη νέα μας σειρά. Είμαστε πολλά χρόνια συνεργάτες έχει γράψει τη μουσική και για τα «Κρυφά μονοπάτια» και το «Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο». Οπότε αναπληρώνουμε ό,τι χάσαμε στα νιάτα μας.»