Στην Μύκονο βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Νίκος Παππάς.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας και νυν ευρωβουλευτής επισκέφθηκε το νησί των Ανέμων με αφορμή την διεξαγωγή ενός τουρνουά μπάσκετ όπου είναι καλεσμένος.

Οι βόλτες στα Ματογιάννια και οι χειραψίες με τον κόσμο

Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε να περπατάει στα σοκάκια με τον κόσμο να τον σταματάει για να του μιλήσει. Ο Νίκος Παππάς ήταν μόνος και έκανε πολλά γυναικεία βλέμματα να στραφούν προς το μέρος του. Οι φήμες και τα δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει χωρίσει με την παρουσιάστρια Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία όλο το καλοκαίρι ανέβαζε φωτογραφίες από τις διακοπές της σε ελληνικά νησιά μαζί με την παρέα της, η οποία μεταξύ άλλων αποτελείται από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster.

Τελευταία κοινή εμφάνιση Παππά – Χατζηθεοδώρου

Αρχές Ιουλίου ο πρώην μπασκετμπολίστας και νυν Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς γιόρτασε τα 34α γενέθλιά του ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και η Βάλια Χατζηθεοδώρου. Οι δύο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει αντίστοιχα το αν είναι μαζί ή όχι.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό τα unfollow, έγιναν follow έπειτα από τη διεκδίκηση του Νίκου Παππά, το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί, σύμφωνα με το στενό περιβάλλον τους.