Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο λόγος για την Όλγα Πηλιάκη και τον Στέλιο Χανταμπάκη, οι οποίοι αποφάσισαν να πάρουν μια μεγάλη απόφαση και να κάνουν μια σημαντική αλλαγή στη ζωή τους: εγκαταλείπουν την Ελλάδα.

Όπως έκανε γνωστό με μια ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο πρώην παίκτης του Survivor «με ανάμεικτα συναισθήματα και ένα αυτοκίνητο γεμάτο πράγματα… παμε να κυνηγήσουμε το όνειρο! Ισπανία σου ερχόμαστε!», ενώ πόσταρε και δύο φωτογραφίες όλης της οικογένειας που τους δείχνουν να έχουν ξεκινήσει αυτό το ταξίδι.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο λόγος που η Όλγα Πηλιάκη και ο Στέλιος Χανταμπάκης πήραν αυτή την απόφαση είναι ότι ο γιος τους Μανώλης έχει γίνει δεκτός σε ισπανική ποδοσφαιρική ομάδα. Έτσι αποφασισαν να μετακομίσουν όλοι εκεί και να κυνηγήσουν το όνειρο.

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν ένα ταξίδι στην Ισπανία τον τελευταίο χρόνο. Τον περασμένο Μάρτιο, ο Χανταμπάκης είχε ανεβάσει δύο φωτογραφίες με τον γιο του από τη Μαδρίτη, γράφωντας στη λεζάντα «είμαι δίπλα σου γιε μου».

Ενώ πέρσι το καλοκαίρι είχε βρεθεί όλη η οικογένεια στην ισπανική πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης.