Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Σκληρό χτύπημα το διαζύγιο για την Τζένιφερ Λόπεζ – Απογοητευμένη με τον Μπεν Άφλεκ

Σκληρό χτύπημα το διαζύγιο για την Τζένιφερ Λόπεζ – Απογοητευμένη με τον Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίζεται απογοητευμένη με τον Μπεν Άφλεκ για την εξέλιξη της σχέσης τους που οδήγησε τελικά στην υποβολή αίτησης διαζυγίου από την πλευρά της.

Η Τζένιφερ Λόπεζ φέρεται να έχει χτυπηθεί σκληρά για το διαζύγιό της με τον Μπεν Άλφεκ σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα.

Η Τζένιφερ Λόπεζ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ στις 20 Αυγούστου, παρά το γεγονός ότι δεν ήθελε να τελειώσει ο γάμος της μετά από μόλις δύο χρόνια κοινής πορείας.

Η διάσημη τραγουδίστρια είναι αναστατωμένη και απογοητευμένη από τον Μπεν Άφλεκ ειδικά αφού ήταν εκείνος που πήρε την πρωτοβουλία να αναθερμάνουν το ειδύλλιό τους μετά από 20 χρόνια.

«Τη χτύπησε πολύ σκληρά» σημειώνει χαρακτηριστικά πηγή στο People. «Είναι πολύ αναστατωμένη και απογοητευμένη με τον Μπεν Άφλεκ» υπογραμμίζει χαρακτηρστικά.

Η τραγουδίστρια δεν αισθάνεται άνετα να ζει στην πολυτελή έπαυλή τους στο Μπέβερλι Χιλς που αγόρασαν μαζί τον Μάιο και πλέον έχουν βγάλει προς πώληση.

«Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ αγόρασαν το σπίτι για όλη την οικογένεια. Είναι πολύ μεγάλο για εκείνη και γεμάτο με πάρα πολλές αναμνήσεις επίσης» επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Άφαντη η Τζένιφερ Λόπεζ

Ενώ η διάσημη τραγουδίστρια δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από την είδηση του διαζυγίου του ζευγαριού, ο Μπεν Άφλεκ έχει εμφανιστεί στο Λος Άντζελες πολλές φορές.

Πηγές κοντά στην τραγουδίστρια αναφέρουν ότι αισθάνεται ανακουφισμένη μετά την κατάθεση αίτησης διαζυγίου, δεδομένου ότι ο γάμος τους δεν λειτούργησε.

«Ήταν απίστευτα δύσκολο για εκείνη που ο Μπεν Άφλεκ επέλεξε να απομακρυνθεί από τον γάμο τους και να συνεχίσει τη ζωή του, αφήνοντάς την πίσω» σημείωσε μια πηγή στο People.

«Δεν ήθελε διαζύγιο. Ήθελε να καταλάβει τα πράγματα. Αγαπούν ο ένας τον άλλον. Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν είναι ο τύπος που απλά τα παρατάει. Ήταν σχεδόν βασανιστήριο για εκείνη να περιμένει» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους το 2021, αφού είχαν διαλύσει τον αρραβώνα τους στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Only in

Διάσημος Ισπανός σεφ κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία πλαστικού χειρουργού στην Ταϊλάνδη - «Τον τεμάχισε»

Ο Ισπανός σεφ από οικογένεια διάσημων ηθοποιών κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία πλαστικού χειρουργού στην Ταϊλάνδη τον Αύγουστο του 2023

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024