Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o

Τάιρα Μπανκς: Μετά από 20 χρόνια φοράει ξανά φτερά και γίνεται «Άγγελος»

Το 50χρονο πρώην supermodel αποφάσισε να επιστρέψει στην πασαρέλα για μια guest εμφάνιση.

Είναι από τις γυναίκες που έχουν γράψει ιστορία στον χώρο της μόδας και του μόντελινγκ. Η πρώτη μαύρη Αμερικανίδα που έγινε εξώφυλλο στα περιοδικά GQ και Sports Illustrated Swimsuit Issue, «Άγγελος» της Victoria’s Secret για οκτώ χρόνια, ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου στα zeros και «Μοντέλο της Χρονιάς» για το 1997.

Μπορεί, πλέον, δίπλα στο όνομα Τάιρα Μπανκς να υπάρχει ο τίτλος «επιχειρηματίας», καθώς εδώ και περίπου δύο δεκαετίες ασχολείται με τις άλλες δραστηριότητές της (από καλλυντικά μέχρι την εταιρία παραγωγής), ωστόσο δεν έχει χάσει τη χάρη και την επαφή της με τον κόσμο της πασαρέλας. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι είναι η γυναίκα πίσω από το America’s Next Top Model.

Και 19 χρόνια από τότε που κρέμασε τα… φτερά της, η εντυπωσιακή Αμερικανίδα είναι έτοιμη να κάνει την επιστροφή της ως «Άγγελος» της Victoria’s Secret. Έστω και για μια εμφάνιση μόνο.

Όπως έκανε γνωστό η εταιρία, με ένα βίντεο που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, η Τάιρα Μπανκς θα συμμετέχει στην επίδειξη μόδας του οίκου που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη.

Στο βίντεο συμμετέχει και η Τζίτζι Χαντίντ, με τις δύο γυναίκες να συναντιούνται στο λόμπι ενός ξενοδοχείου και τη Τάιρα Μπανκς να λέει «τα λέμε εκεί».

Only in

Διάσημος Ισπανός σεφ κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία πλαστικού χειρουργού στην Ταϊλάνδη - «Τον τεμάχισε»

Ο Ισπανός σεφ από οικογένεια διάσημων ηθοποιών κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία πλαστικού χειρουργού στην Ταϊλάνδη τον Αύγουστο του 2023

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024