Τι κι αν έχει γραφτεί το 1982; Ακόμα και σήμερα παραμένει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μουσικής βιομηχανίας. Τι κι αν η λογική του ήταν «ένα ροκ κομμάτι για τους έφηβους» όπως είχε πει τότε ο δημιουργός του; Αυτό δεν εμποδίζει κάποιους να το χορεύουν πιο παραδοσιακά.

Ο λόγος για το super hit «Beat it» του Μάικλ Τζάκσον, το οποίο στις αρχές της δεκαετίας του ’80 έφτασε στο Νο1 των charts σε ΗΠΑ και Ευρώπη, έγινε 8 φορές πλατινένιο και κέρδισε βραβείο Grammy – γενικά τα σάρωσε όλα εκείνη τη χρονιά. Όλα τα παραπάνω, καθόλου δεν ενόχλησαν μια παρέα σε έναν γάμο στην Αλβανία, να το χορεψει με τον δικό της τρόπο, λες και άκουγαν την «Κοντούλα λεμονιά» ένα πράμα.

Όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο TikTok, η παρέα χορεύει σε συρτό του «Beat it» και το διασκεδάζει τόσο αυτή όσο οι καλεσμένοι και ο DJ. Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο έγινε viral, συηκεντρώνοντας περισσότερα από 50 χιλιάδες likes.

@menti.boci #30vet #qamet🔥 #beautifulpeople #bestdjevert #viral #viralvideo #dasemshqiptare #beatit #qamet🔥 #grupinostalgjia ♬ original sound – Menti_21

Τώρα αν είναι αληθινό ή προϊόν μοντάζ, δεν το ξέρουμε. Και μάλλον δεν ενδιαφέρει τους χρήστες της γνωστής πλατφόρμας που έσπευσαν να αποθεώσουν την έμπνευση της παρέας με τα σχόλιά τους.