Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια σήμερα: Ταξιδεύω στα αστέρια

Τα ζώδια σήμερα: Ταξιδεύω στα αστέρια

Επιτυχίες, γνωριμίες, έρωτες, κέφια. Ούτε το λαχείο να είχες κερδίσει - Τα ζώδια σήμερα.

Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια μίλησαν.

Κριός

Επιτέλους, Πέμπτη, αγαπητέ μου Κριέ. Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού κι αυτό σημαίνει μόνο επιτυχίες για εσένα. Θα γνωρίσεις κόσμο που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου από εδώ και πέρα. Οι γνωριμίες που θα κάνεις θα αποτελούν επαγγελματικές και συναισθηματικές «κληρονομιές».

Στα θετικά: Αν έχεις σύντροφο, θα δεθείτε με έναν μοναδικό τρόπο τη σημερινή μέρα κάνοντας σχέδια για όλη σας τη ζωή. Αν πάλι είσαι σόλο, ετοιμάσου για τον κεραυνοβόλο έρωτα που περίμενες. Στα επαγγελματικά, επίσης, ετοιμάσου γιατί ανοίγει ο δρόμος σταθερότητα και δύναμη που δεν περίμενες.

Στα αρνητικά: Πολύ καλή η μέρα σου για να είναι αληθινή. Απόλαυσέ το.

Τάυρος

Ο μεγάλος σου καημός, η αναγνώριση, που περιμένεις εδώ και καιρό, είναι στο δρόμο. Προσπάθησε να απολαύσεις την πορεία σου ως τότε στα επαγγελματικά σου καθότι με την Αφροδίτη στο Ζυγό αρχίζεις να «πετάς»!

Στα θετικά: Τα επαγγελματικά σου θα γνωρίσουν μια έκρηξη εύνοιας. Οι κόποι σου, επιτέλους, αρχίζουν να δικαιώνονται. Κάνεις γνωριμίες που κοινωνικά και επαγγελματικά σε βοηθάνε να βρεις τα πατήματα που αναζητείς.

Στα αρνητικά: Λίγο χλιαρά τα πράγματα στα ερωτικά σου, καθώς λίγος χρόνος σου μένει για να ασχοληθείς με αυτά.

Δίδυμος

Επιτέλους, φίλε Δίδυμε, η Πέμπτη σου φέρνει αρμονία, ισορροπία και γαλήνη. Σφύζεις θετική ενέργεια κι αυτό το βλέπουν όλοι. Οι σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου άτομα γίνονται πιο δυνατές και οι γνωριμίες σου όλο και αυξάνονται.

Στα θετικά: Έχεις μεγάλη έμπνευση τη σημερινή μέρα. Στα ερωτικά σου κάθε σου συζήτηση εμπνέει σεβασμό, εμπιστοσύνη και κατανόηση. Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να βρίσκουν το δρόμο τους.

Στα αρνητικά: Σκέφτεσαι καχύποπτα πολλές φορές χωρίς λόγο με αποτέλεσμα να λες πράγματα που κάνουν τους γύρω σου να σκέφτονται πως τους αδικείς. Πάρε μια ανάσα, κοίτα τον ουρανό, ηρέμησε, και μετά πες ό,τι αξίζει.

Καρκίνος

Καρκίνε, ετοιμάσου, κι η μέρα της δικαίωσης φτάνει. Αρχίζεις σήμερα να ηρεμείς. Οι σχέσεις σου γίνονται πιο ουσιαστικές, τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε τάξη και μεταμορφώνεσαι στην πιο δυναμική εκδοχή του εαυτού σου.

Στα θετικά: Εκπέμπεις ερωτισμό μέχρι και στα παγκάκια σήμερα. Αν είσαι σε σχέση θα αρχίζεις όμως να μπαίνεις σε πιο ουσιαστικές συζητήσεις και μονοπάτια που θα γίνουν θεμέλιο για αυτή.

Στα αρνητικά: Πρόσεξε από την πολύ ηρεμία μη σε φάει πάλι το σπίτι. Η ημέρα προσφέρεται  για δράση, κέφι και ξεγνοιασιά.

Λέων

Νέες σελίδες, νέα φλερτ, νέες γνωριμίες και συνεργασίες, αγαπημένε μου Λέοντα. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να προγραμματίσεις  ή και να πραγματοποιήσεις το ταξίδι που πάντα ήθελες.

Στα θετικά: Τώρα, εσύ, ή που θα ερωτευτείς ή που θα καταλάβεις ότι θες να παντρευτείς –  ένα από τα δύο.

Στα αρνητικά: Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι. Άφησε τη διπλωματία σου να ξεδιπλωθεί.

Παρθένος

Ψυχική γαλήνη για εσένα, Παρθένε, επιτέλους. Συγχωρείς τον εαυτό σου και τα λάθη του. Σταματάς να είσαι τόσο αυστηρός σήμερα με εσένα και κάπως ηρεμείς.

Στα θετικά: Θα αποκτήσεις ένα νέο φίλο ή κάποιο κατοικίδιο. Αν δεν έχει σχέση κάποιον θα γνωρίσεις, αν όχι είναι πιθανόν να συγκατοικήσεις ή να μπεις, τελοσπάντων, σε μια πιο σοβαρή φάση.

Στα αρνητικά: Εξέτασε τους τρόπους που θα μπορούσες να αποκτήσεις γερές βάσεις στα επαγγελματικά σου, γιατί δε σε βλέπω καλά.

Ζυγός

Η  μέρα αυτή προσφέρεται, αγαπητέ Ζυγέ, για μεγάλες αλλαγές. Το μαλλί; Το γυαλί; Εσύ ξέρεις. Ο αέρας ανανέωσης σε διαπερνά σαν ρεύμα στην πίστα. Ίσως ήρθε η ώρα να τα φέρεις όλα τούμπα χωρίς πολύ σκέψη.

Στα θετικά: Όλο αγάπες κι έρωτες. Αν δεν έχεις κάποιο άτομο στη ζωή σου είναι πιθανό να ερωτευτείς κεραυνοβόλα όπως ποτέ άλλοτε. Αν έχεις, η σχέση σου θα αποκτήσει μια τροπή πάθους που δε θα ξέρεις από που σού’ ρθε.

Στα αρνητικά: Μάθε λίγο να ξεβολεύεσαι γιατί σε βλέπω να μην περνάς καλά αλλιώς σήμερα.

Σκορπιός

Κάτι σε πιάνει σήμερα κι αναπολείς, αγαπητέ Σκορπιέ. Αγάπες που περάσανε; Φιλίες που σου έλειψαν; Δουλειές που άφησες; Όλα μαζί; Συγκεντρώσου στο εδώ και το τώρα και όλα θα πάνε καλά. ‘Ο,τι έγινε, έγινε.

Στα θετικά: Αφήνοντας πίσω το παρελθόν θα αισθανθείς ότι γιατρεύτηκες. Η ημέρα προσφέρεται για την αναδόμηση της αυτοπεποίθησής σου.

Στα αρνητικά: Αναγνωρίζεις  ότι θα πρέπει να κάνεις μια κάποια υπομονή παραπάνω έτσι ώστε να πραγματωθούν οι στόχοι σου. Βάστα γερά, όλα θα γίνουν. Προσπάθησε, επίσης, να βρεις κάποιο χρόνο για τον εαυτό σου, μέσα στην ημέρα, γιατί σε έχει φάει η δουλειά κι οι υποχρεώσεις.

Τοξότης

Μέσα στην τρελή χαρά, αγαπημένε μου Τοξότη, και τη σημερινή ημέρα. Έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σε παρακινούν και σε εμπνέουν να αφήσεις πίσω τοξικές συμπεριφορές και άτομα του παρελθόντος και του παρόντος. Αφαιρώντας αυτά από τη ζωή σου είναι σαν να έχεις τη δύναμη να την ελέγξεις πλήρως. Στα επαγγελματικά σου άκουσε προσεκτικά τις συμβουλές των άλλων.

Στα θετικά: Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου αν έχεις ή, αν δεν έχεις, θα μετατρέψεις μια φιλική σχέση σε ερωτική, ως ήθελες.

Στα αρνητικά: Μη βιάζεσαι, θα σκοντάψεις.

Αιγόκερως

Δουλειά, δουλειά, δουλειά, σαν τη Ριάνα, και σήμερα, Αιγόκερε. Θετικές οι όψεις για νέες γνωριμίες και καταστάσεις. Επενδύεις πολλά στα επαγγελματικά σου, εδώ και καιρό, κι αρχίζει η ζωή σου να μπαίνει σε μια ροή.

Στα θετικά: Οι κόποι σου δικαιώνονται σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στα αρνητικά: Οι ερωτικές σου σχέσεις είναι στάσιμες έως ανύπαρκτες, καθότι δεν είναι προτεραιότητά σου το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Υδροχόος

Υδροχόε σήμερα κάτι έχεις πάθει με τη γνώση την ίδια. Λαμβάνεις πληροφορίες για νέους πολιτισμούς, τόπους, συνήθειες άλλων ανθρώπων –ούτε ανθρωπολογική έρευνα πια. Βέβαια, αυτό θα σε κινητοποιήσει να προχωρήσεις σε δραστικές αλλαγές από εδώ και στο εξής.

Στα θετικά: Θα αρχίσεις από σήμερα να αλλάζεις και να μεταμορφώνεσαι σε κάτι νέο.

Στα αρνητικά: Παραμελείς τον εαυτό σου, φρόντισέ τον περισσότερο αν μπορείς

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, υποδόριές οι κινήσεις σου τη σήμερον, αν και πρέπει να αρχίσεις να φανερώνεσαι στον κόσμο. Η λίμπιντός σου στο Θεό και η ψυχολογική σου κατάσταση επίσης.

Στα θετικά: Οι κρυφές συμμαχίες που έστηνες τόσο καιρό επιτέλους αρχίζουν να έχουν αντίκτυπο στα επαγγελματικά σου, ενώ ακόμη είσαι σε θέση να τις κρύβεις.

Στα αρνητικά: Αναλώνεσαι με περιττούς ανταγωνισμούς και χάνεις την ενέργεια σου. Συγκεντρώσου.

Only in

Επεσε σε κακοκαιρία το αεροπλάνο και επέστρεψε στην Αθήνα

Δεκάδες επιβάτες δεν κατάφεραν να φτάσουν στον προορισμό τους καθώς το αεροσκάφος της βραδινής πτήσης προς τα Ιωάννινα έπεσε σε κακοκαιρία και επέστρεψε στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024