Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Ζητώ συγγνώμη»: Ο Μάριος Αθανασίου για τις λάθος πληροφορίες περί βιασμού στη Νέα Φιλαδέλφεια

«Ζητώ συγγνώμη»: Ο Μάριος Αθανασίου για τις λάθος πληροφορίες περί βιασμού στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τι λέει ο γνωστός ηθοποιός στο νέο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Την Τετάρτη, ο Μάριος Αθανασίου «ανέβασε» ένα βίντεο στα social media στο οποίο μιλούσε για ένα σοκαριστικό περιστατικό που βίωσε στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και τον βιασμό μιας νεαρής κοπέλας.  «Ήταν ένα κορίτσι που έπεσε θύμα βιασμού και βρισκόταν γυμνή σε ένα κεντρικό σημείο στη λεωφόρο με κόσμο που προσπαθούσε να βοηθήσει αλλά και την αστυνομία» είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, «κατέβασε» το αρχικό του βίντεο και πόσταρε ένα άλλο, ζητώντας συγγνώμη για τις λάθος πληροφορίες που μετέφερε στην προηγούμενη ανάρτηση του και τονίζοντας ότι η κοπέλα δεν είχε πέσει θύμα βιασμού.

Τι είπε στο νέο του βίντεο

«Κατέβασα την ανάρτηση για την κοπέλα στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά από επικοινωνία που είχα με κάποια παιδιά που ήταν εκεί και βοηθήσανε από την πρώτη στιγμή και αξίζουν πολλά μπράβο για αυτό. Κατάλαβα ότι είχε μια αστοχία, μια ανακρίβεια σε αυτό που έλεγα. Η κοπέλα δεν είχε πέσει θύμα βιασμού, δεν είχε γίνει απόπειρα βιασμού, για άλλο λόγο είχε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση. Καταλαβαίνω απόλυτα το πώς αισθάνθηκαν οι άνθρωποι και γιατί μου το μετέφεραν έτσι. Εξακολουθεί να παραμένει για μένα μια πολύ άγρια εικόνα και πολύ δύσκολο περιστατικό. Ήταν μια άγρια σκηνή να την βλέπεις», τονίζει στο βίντεο ο Μάριος Αθανασίου.

«Έτσι ακριβώς όπως έγινε το όλο περιστατικό δεν είχα τη δυνατότητα να διασταυρώσω αν εγώ αυτό που βλέπω κι αν η πληροφορία που μου λέγανε οι άνθρωποι είναι αληθής ή ψευδής. Αυτό που εισέπραξα ήταν σοκαριστικό και αυτό ήθελα να μεταφέρω στη χθεσινή μου ανάρτηση. Ζητώ συγγνώμη και πάλι αν έφερα σε δύσκολη θέση κάποιους και ελπίζω να είναι πολύ καλύτερα η κοπέλα», κατέληξε ο Μάριος Αθανασίου.

Only in

Διάσημος Ισπανός σεφ κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία πλαστικού χειρουργού στην Ταϊλάνδη - «Τον τεμάχισε»

Ο Ισπανός σεφ από οικογένεια διάσημων ηθοποιών κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία πλαστικού χειρουργού στην Ταϊλάνδη τον Αύγουστο του 2023

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024