Ο επίδοξος βιαστής της 20χρονης κοπέλας στην Σαλαμίνα βρίσκεται πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης και καλείται να απαντήσει στον ανακριτή για τα όσα συνέβησαν.

Όπως φαίνεται, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει απασχολήσει τις αρχές για παρόμοιες επιθέσεις. Τον Οκτώβριο του 2023 είχε κατηγορηθεί ξανά από δύο κοπέλες και πάλι στην περιοχή της Σαλαμίνας, για απόπειρα βιασμού και σεξουαλική παρενόχληση.

«Πέρσι με ενόχλησε και εμένα. Καθόμουν στη στάση και περίμενα το λεωφορείο για να γυρίσω σπίτι μου. Ξεκίνησε να μου μιλάει στην αρχή, μετά ήρθε και έκατσε δίπλα μου στο λεωφορείο κι όταν άλλαξα θέση, ήρθε πάλι δίπλα μου. Κατέβηκα πριν από το σπίτι μου, γιατί φοβήθηκα ότι θα με ακολουθήσει, όπως και έγινε. Όταν με είδε να μπαίνω σ’ ένα βενζινάδικο και να μιλάω με κόσμο, έφυγε», αναφέρει μία γυναίκα.

«Το κορίτσι δεν κοιμάται το βράδυ. Κλαίει και νομίζει ότι βλέπει τον δράστη συνέχεια μπροστά της»

Ο ίδιος άνθρωπος, έχει συλληφθεί άλλες 15 φορές, κι έχει εκτίσει ποινή για υποθέσεις ναρκωτικών και διαρρήξεις σε σπίτια.

Σαλαμίνα: Σάλος στο διαδίκτυο για το βίντεο

Την ίδια ώρα, η 20χρονη κοπέλα βρίσκεται σε σοκ και προσπαθεί να ξεπεράσει τον εφιάλτη που έζησε με τον 35χρονο να την ακολουθεί ακόμα και μέσα στη θάλασσα όπου έπεσε για να γλιτώσει από τα χέρια του.

Το βίντεο της απόπειρας βιασμού και των όσων ακολούθησαν, έχει σαρώσει σε θεάσεις στο διαδίκτυο, με αρκετούς χρήστες να επικροτούν τη στάση του φίλου της 20χρονης, ενώ άλλοι  διαφωνούν με τον βίαιο τρόπο που αντέδρασε κι άλλοι φτάνουν ακόμη και στο να αμφισβητούν το περιστατικό.

Σύμφωνα πάντως, με τα στοιχεία που έρχονται στο φως, ο 35χρονος επίδοξος βιαστής είναι γνωστό πρόσωπο στην περιοχή της Σαλαμίνας αλλά και στο Πέραμα, όπου αρκετές φορές τον έχουν δει να ζητιανεύει.

«Η 20χρονη φοβάται να βγει από το σπίτι της»

O Aχιλλέας Γκιγκίλας, ο φίλος της 20χρονης που της πρόσφερε βοήθεια και την έσωσε από τον επίδοξο βιαστή μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο σχετικά με την κατάσταση της κοπέλας.

«Το κορίτσι φοβάται να βγει από το σπίτι. Την παρακολουθεί ψυχολόγος, νομίζω της Αστυνομίας. Δεν κοιμάται το βράδυ, κλαίει και είναι σαν να τον βλέπει ( τον δράστη) συνέχεια μπροστά της».

Στην συνέχεια ο κ. Γκιγκίλας αναφερόμενος στα σχόλια που έχουν γίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το γεγονός ότι χτύπησε τον δράστη θέλησε να τοποθετηθεί ο ίδιος λέγοντας: «Εκτός ότι το έκανα πάνω στην θολούρα μου, είναι αναμενόμενο, ο καθένας θα το έκανε».