Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τροχαίο: Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

Τροχαίο: Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

Το ασημί αυτοκίνητο κατερχόμενο την Αμφιθέας αναπτύσσει ταχύτητα όμως αντί να κινηθεί στην συνέχεια αριστερά προς Γλυφάδα συνεχίζει σε μία τρελή πορεία σχεδόν ευθεία

Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη στη Λεωφόρο Ποσειδώνος με θύμα μια 27χρονη γυναίκα έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε το πρωί της Τετάρτης όταν η 27χρονη οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της στην προσπάθεια της να γλιτώσει λίγα δευτερόλεπτα από τον χρόνο της.

Σύμφωνα με το βίντεο η κοπέλα κατεβαίνει την Λεωφόρο Αμφιθέας, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Παραλιακή και να θέλει να στρίψει για Γλυφάδα.

Το αυτοκίνητο αναπτύσσει ταχύτητα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα επιχείρησε να προλάβει το φανάρι, όμως τα πράγματα εξελίσσονται σε τραγωδία.

Γκαζώνει για να προλάβει το κόκκινο. Περνάει με πορτοκαλί, μπροστά της περνάνε δύο αμάξια. Η οδηγός άγνωστο γιατί με το πού βλέπει πορτοκαλί αντί να κόψει πατάει γκάζι για να προλάβει γιατί με το που περνάει ανάβει κόκκινο.

Το ασημί αυτοκίνητο κατερχόμενο την Αμφιθέας αναπτύσσει ταχύτητα όμως αντί να κινηθεί στην συνέχεια αριστερά προς Γλυφάδα συνεχίζει σε μία τρελή πορεία σχεδόν ευθεία, καβαλάει το πεζοδρόμιο και τις γραμμές του τραμ και καταλήγει σε μία σιδερένια πράσινη κολώνα, σμπαραλιάζεται και η κοπέλα χάνει την ζωή της.

Ούτε στην άσφαλτο αλλά ούτε στο χώμα πατάει φρένο. Δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος ούτε στην άσφαλτο αλλά ούτε στο χώμα.

Παρότι το αυτοκίνητο δείχνει να έχει υποστεί ζημιές μόνο στο εμπρός αριστερό του μέρος η σφοδρότητα της σύγκρουσής ήταν καθοριστική.

Παρά την προσπάθεια των διασωστών του ΕΚΑΒ και την μεταφορά της από την παραλιακή στο νοσοκομείο ΚΑΤ στην Κηφισιά κατέληξε λίγες ώρες μετά.

Only in

Στριμωγμένη σε γκαράζ πλοίου η Μυρτώ - Τι καταγγέλλει η μητέρα της

Η Μυρτώ και η μητέρα της ταξίδεψαν με πλοίο στο οποίο δεν υπήρχε η απαραίτητη προσοχή για ΑμεΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024