Ο κόσμος του διαδικτύου είναι αδίστακτος. Πρέπει να είσαι πολύ ενεργός για να κερδίσεις followers και να το πας στα άκρα για να βγάλεις χρήματα – ειδικά σε πλατφόρμες τύπου OnlyFans. Αλλά ακόμα κι εκεί, κάποια πράγματα έχουν τα όριά τους.

Όχι πάντως για την Άβα Λουίς, ένα μοντέλο του OnlyFans, που έχει βάλει ως στόχο να κάνει τα πάντα για να γίνει viral και να αυξήσει followers και εισόδημα. Είναι η γυναίκα εκείνη που πριν από μερικούς μήνες έδειξε το στήθος της στην ψηφιακή πύλη που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε Νέα Υόρκη και Δουβλίνο, αναγκάζοντας τους υπεύθυνους να την κλείσουν.

Τότε είχε δηλώσει πως «το έκανα για να δείξω ότι τα στήθη είναι άκακα» και «ήθελα τα στήθη μου να γίνουν παγκόσμια», αν και παραδέχτηκε πως δέχθηκε μέχρι και απειλές στα social.

Ενώ, κατά την περίοδο του κορονοϊού, είχε γλύψει το καπάκι μιας τουαλέτας λέγοντας «είχε ενοχληθεί που ο ιός είχε γίνει πιο διάσημος από εμένα» και «προτιμώ να πεθάνω όμορφη, παρά να ζήσω και να γίνω άσχημη».

Ωστόσο, αυτή τη φορά ξενέρωσε μέχρι και τους followers της, καθώς πόσταρε μια προκλητική φωτογραφία της στο Instagram, γράφοντας «δεν φαντάζεστε τι βίντεο έκανα πάνω στον τάφο του πατέρα μου». Παρά τα χιλιάδες like που πήρε η ανάρτηση, την ίδια ώρα δέχθηκε και μεγάλη επίθεση από τους ακόλουθούς της.

«Αυτό δείχνει έλλειψη σεβασμού», «γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο;», «οι άνθρωποι είναι απελπισμένοι αλλά αυτό είναι σκέτη αηδία», «είσαι καυτή αλλά η κόλαση καίει πιο πολύ και είσαι έτοιμη για εκεί» ήταν μερικά από τα comments που έλαβε.

Η ίδια προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της λέγοντας «κάνω αυτή τη δουλειά γιατί δεν είχα πατέρα και μου φάνηκε αρκετά ειρωνικό αυτό το βίντεο». Μάλλον δεν έπεισε κανέναν, καθώς πλέον η φωτογραφία της στο Instagram έχει κατέβει.