Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Cloud curls: Το νέο χτένισμα-τάση για το φθινόπωρο του 2024

Cloud curls: Το νέο χτένισμα-τάση για το φθινόπωρο του 2024

Το hairstyle που θα κάνει το καλοκαίρι να κρατήσει λίγο ακόμη.

Τα τελευταία χρόνια, πολλές από τις τάσεις στο styling των μαλλιών έχουν μια εκλεπτυσμένη και πολυτελή αίσθηση. Φέτος, όμως, έκανε την εμφάνισή του ένα νέο hairstyle trend που είναι ανεπιτήδευτο και δε χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο, για να σας χαρίσει τέλεια, περιποιημένα μαλλιά καθ’ όλη τη διάρκεια του υπόλοιπου καλοκαιριού αλλά και του φθινοπώρου. Ο λόγος για τα «cloud curls» που ήρθαν για να μείνουν!

Η τάση των «cloud curls» επινοήθηκε από τον διάσημο hairstylist και trend expert, Tom Smith. Το συγκεκριμένο χτένισμα έχει να κάνει με τα φυσικά, «αέρινα» κυματιστά ή σγουρά μαλλιά που δίνουν μια αιθέρια και ξέγνοιαστη ενέργεια σε κάθε γυναίκα που τα επιλέγει. Είναι ιδανικό για εσάς που θέλετε να κάνετε το καλοκαίρι να κρατήσει για λίγο ακόμη όσο βαδίζουμε προς τους πιο δροσερούς μήνες. Τα «cloud curls» χαρίζουν ένα ανεπιτήδευτο και χαλαρό hair look, που δείχνει όμορφο και σέξι τόσο αυτήν την εποχή, όσο και τις πρώτες φθινοπωρινές μέρες.

Αν έχετε φυσικά σγουρά ή κυματιστά μαλλιά, δουλέψτε το φυσικό σας σχήμα. Μπορείτε μάλιστα να κάνετε και πλεξούδες σε όλα τα μαλλιά σας λίγο πριν στεγνώσουν εντελώς. Μόλις τα ξεπλέξετε, αφήστε τις μπούκλες που έχουν δημιουργηθεί περνώντας τα δάχτυλά σας από μέσα τους, ώστε να αποκτήσετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Το κλειδί αυτού του χτενίσματος είναι να αποφύγετε την τελειότητα, καθώς αυτό που θέλουμε είναι ένα natural look.

Αλλά ακόμα κι αν τα μαλλιά σας είναι φυσικά ίσια, μπορείτε και εσείς να δοκιμάσετε με επιτυχία την συγκεκριμένη τάση. Αρχικά, εφαρμόστε ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν και πάρτε ένα εργαλείο για μπούκλες. Ξεκινήστε να δημιουργήσετε κυματισμούς με το εργαλείο σε μικρές τούφες, κάνοντας τις μπούκλες προς διαφορετική κατεύθυνση κάθε φορά, για να πετύχετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Ολοκληρώστε το styling εφαρμόζοντας μια πούδρα styling η ένα σπρέι για υφή (texturizing spray), σκύψτε και γυρίστε τα μαλλιά σας ανάποδα και δουλέψτε τα με τα δάχτυλά σας, για να αποκτήσετε αυτό το «αέρινο», fluffy τελείωμα που έχουν τα «cloud curls».

* Πηγή: Grace

Only in

Καμπανάκι κινδύνου από γιατρό για τα τρία πρωϊνά που δεν πρέπει να τρως

Τα πρωϊνά που δεν πρέπει να τρώτε και γιατί. Γιατρός δίνει τις ανάλογες εξηγήσεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024