Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Demi Moore: Ποζάρει στο εξώφυλλο του «Interview» και φέρνει το «Striptease» στο προσκήνιο, 28 χρόνια μετά

Demi Moore: Ποζάρει στο εξώφυλλο του «Interview» και φέρνει το «Striptease» στο προσκήνιο, 28 χρόνια μετά

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από το «Striptease», ωστόσο λίγα πράγματα έχουν αλλάξει στην εμφάνιση της 61χρονης ηθοποιού.

Αυτή τη στιγμή η Ντέμι Μουρ βρίσκεται στην Ελλάδα, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με το πολυτελές της σκάφος. Η διάσημη ηθοποιός επιλέγει σχεδόν κάθε χρόνο τα ελληνικά νησιά, και δεν έχει κρύψει την αγάπη της προς το ελληνικό καλοκαίρι. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα επισκέφτηκε και τους Παξούς όπου συναντήθηκε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Οι δυο τους τους συναντήθηκαν και πέρασαν μαζί όμορφες στιγμές όπως δείχνουν τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε ο γνωστός σκηνοθέτης. «Μια ευχάριστη στάση στους Παξούς. Καλωσόρισες», έγραψε στις φωτογραφίες του με την διάσημη σταρ. H Ντέμι Μουρ είχε αναφέρει πως είχε απολαύσει τη σειρά «Maestro», το μεγαλύτερο μέρος της οποίας γυρίστηκε στους Παξούς.

Αυτή τη φορά, η ηθοποιός έρχεται ξανά στο προσκήνιο αφού κυκλοφόρησε το εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου από το περιοδικό «Interview» στο οποίο πρωταγωνιστεί. Μάλιστα δεν πρόκειται για μια τυχαία φωτογράφηση, αλλά για λήψεις εμπνευσμένες από την θρυλική ταινία στην οποία πρωταγωνίστησε με τίτλο «Striptease», 28 χρόνια πριν.

Το εξώφυλλο του περιοδικού «Interview».

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από αυτή τη σημαντική στιγμή της καριέρα της, ωστόσο λίγα πράγματα έχουν αλλάξει στην εμφάνιση της 61χρονης ηθοποιού. Η διάσημη στάρ πόζαρε καθισμένη σε μια καρέκλα φορώντας μόνο ένα μαύρο σακάκι και ένα σατέν εσώρουχο σε μια αναφορά στην ταινία του 1996.

Μέσα και από τις υπόλοιπες λήψεις, εύκολα βλέπει κανείς την έκπληκτική φυσική κατάσταση της Μουρ και την εξαιρετική εμφάνισή της που αψηφά την ηλικία της. Η Demi έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στο Χόλιγουντ όταν έλαβε 12,5 εκατομμύρια δολάρια για να ηγηθεί του καστ της ταινίας «Striptease». Αν και η ταινία χλευάστηκε από τους κριτικούς, κατάφερε να αποσπάσει ένα αξιοσέβαστο κέρδος – χάρη στην απήχηση των γυμνόστηθων σκηνών της Ντέμι.

Ωστόσο, η ταινία ήταν μία βόμβα για την καριέρα της Ντέμι, τροφοδοτώντας τις επικρίσεις ότι επιδείκνυε το σώμα της σε υπερβολικό βαθμό.

Στα 61 της η ηθοποιός συνεχίζει να χαρίζει εντυπωσιακά στιγμιότυπα, και να αναδεικνύει το σώμα της με τον τρόπο που την εκφράζει καλύτερα. 28 χρόνια μετά, η Ντέμι εξακολουθεί να κερδίζει τον θαυμασμό τόσο για το σώμα, όσο και την στάση της προς τη ζωή.

* Πηγή: Grace

Only in

Αναμένεται έκρηξη στις τιμές των ακινήτων - Το μεγάλο «αγκάθι»

Παράγοντες της αγοράς μιλούν στον ΟΤ για τις τιμές στα ακίνητα – Πώς εξηγείται η «καθίζηση» στην έκδοση νέων αδειών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024