Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Κάιλι Τζένερ: Λατρέψαμε το νέο της μανικιούρ και θέλουμε να το δοκιμάσουμε για το φθινόπωρο

Κάιλι Τζένερ: Λατρέψαμε το νέο της μανικιούρ και θέλουμε να το δοκιμάσουμε για το φθινόπωρο

Τα μπορντό νύχια της είναι τόσο chic.

Τα μπορντό μανικιούρ θα είναι παντού αυτό το φθινόπωρο. Τα έντονα κόκκινα νύχια κυριάρχησαν αυτό το καλοκαίρι και για τη φθινοπωρινή σεζόν, αποκτούν μια πιο βαθιά απόχρωση εμπνευσμένη από το κρασί merlot που είναι εξίσου ζεστή και κομψή. Η Kylie Jenner μόλις τη δοκίμασε στο νέο της mani κι έχει ήδη μπει στη λίστα μας για τα επόμενα μανικιούρ που θα κάνουμε τους επόμενους μήνες.

Η Kylie Jenner δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram της, η οποία παρουσίαζε μερικές selfies δικές της αλλά και της κολλητής της, Stasie Karanikolaou. Τα νέα νύχια της διάσημης επιχειρηματία είχαν μια ωραία μπορντό απόχρωση που τράβηξε αμέσως την προσοχή μας. Η ίδια συνόδευσε την ιστορία της μάλιστα με τη λεζάντα: «My nails match my wine» ποζάροντας με ένα ποτήρι κρασί και πράγματι η ομοιότητα του χρώματος των νυχιών και του κρασιού ήταν απίστευτη.

Η Zola Ganzorigt επιβεβαίωσε ότι ήταν η nail artist που επιμελήθηκε το μανικιούρ της Kylie Jenner μέσα από τα social media της, αλλά δεν έχει ακόμη αποκαλύψει το ακριβές βερνίκι που χρησιμοποίησε. Επέλεξε ένα κοντό τετράγωνο σχήμα για τα νύχια και άφησε το χρώμα να κλέψει όλη την παράσταση χωρίς να προσθέσει κάποιο nail design ούτε κάποια σκόνη chrome για λάμψη.

Η Jenna Ortega υιοθέτησε πρόσφατα ένα παρόμοιο μανικιούρ εμπνευσμένο από το κρασί merlot για την περιοδεία της για την ταινία Beetlejuice που έκανε πρεμιέρα χθες στο Φεστιβάλ Βενετίας, αν και το δικό της mani είχε μια ελαφρώς πιο ανοιχτή απόχρωση από της Kylie Jenner.

Η Kylie Jenner αργότερα κοινοποίησε κι ένα καρουζέλ φωτογραφιών δείχνοντάς μας καλύτερα το μανικιούρ της. Η ίδια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της έχοντας τα μαλλιά της μακριά και κυματιστά, σαν να είχαν στεγνώσει από μόνα τους, κι έκανε το συνηθισμένο απαλό και nude μακιγιάζ της. Φόρεσε ένα φόρεμα με βολάν από Cecilie Bahnsen το οποίο συνδύασε με ασορτί σαγιονάρες, που έδωσαν μια ωραία καλοκαιρινή και ανέμελη πινελιά στο κλασικό και κομψό ντύσιμό της.

* Πηγή: Grace

Only in

Αναμένεται έκρηξη στις τιμές των ακινήτων - Το μεγάλο «αγκάθι»

Παράγοντες της αγοράς μιλούν στον ΟΤ για τις τιμές στα ακίνητα – Πώς εξηγείται η «καθίζηση» στην έκδοση νέων αδειών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024