Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τέσσερα ζώδια που έχουν τύχη στο χρήμα και τον έρωτα ως τα τέλη του Σεπτέμβρη

Τέσσερα ζώδια που έχουν τύχη στο χρήμα και τον έρωτα ως τα τέλη του Σεπτέμβρη

Αν αναζητάς τύχη στον έρωτα και στα οικονομικά ως το τέλος του Σεπτεμβρίου, εδώ είναι τα 4 ζώδια που θα την έχουν.

Ο Σεπτέμβριος του 2024 φιλοξενεί την 3η έκλειψη που κορυφώνεται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18 Σεπτεμβρίου, η οποία σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Ουρανό. Επομένως, για κάποιους έρχονται πραγματικές ευκαιρίες από το πουθενά, όμως όσοι τείνουν να αμφισβητούν τα μάτια τους, θα πέσουν θύματα εξιδανίκευσης σε μία κατάσταση στα επαγγελματικά ή τα προσωπικά. Μπορεί τα μέσα του μήνα να φέρουν πολύ δυνατές μεταβολές, όμως και οι αρχές δεν κάνουν καθόλου πίσω.

Ζυγός

Οι Ζυγοί θα εκπέμπουν γοητεία και αυτοπεποίθηση, χάρη στην Αφροδίτη που τους επισκέπτεται, γεγονός που θα τους βοηθήσει να προσελκύσουν νέους ανθρώπους στη ζωή τους. Οι σχέσεις τους, είτε νέες είτε παλιές, θα αναζωογονηθούν με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Ανάλογες ευκαιρίες προκύπτουν και για νέες συνεργασίες και οικονομικές συμφωνίες. Θα καταφέρουν να αξιοποιήσουν την επικοινωνιακή τους δεξιότητα και τις κοινωνικές επαφές για να ενισχύσουν τα εισοδήματά τους.

Κριός

Οι Κριοί θα νιώσουν μια έντονη έλξη προς τη δημιουργία μίας νέας σχέσης ή την ανανέωση μίας υφιστάμενης. Είναι μια περίοδος που τους βοηθά να εμβαθύνουν στις συναισθηματικές τους σχέσεις και να βιώσουν έντονες ερωτικές στιγμές. Παράλληλα, εμφανίζονται προτάσεις για επαγγελματικές συνεργασίες και νέες ευκαιρίες στον εργασιακό τομέα, οι οποίες μπορούν να τους προσφέρουν σημαντικά κέρδη. Οι συνεργασίες και τα συμβόλαια θα προσφέρουν ιδιαίτερα θετικές προοπτικές.

Δίδυμος

Η περίοδος αυτή ευνοεί τους Διδύμους στον έρωτα, όπου η Αφροδίτη στο Ζυγό χαρίζει νέες ευκαιρίες για ρομαντικές γνωριμίες. Επίσης, η ατμόσφαιρα θα είναι παιχνιδιάρικη και διασκεδαστική, δίνοντας τους την ευκαιρία να απολαύσουν την αγάπη με ελαφρότητα. Όσοι θέλουν να κάνουν τη δική τους οικογένεια με τον άνθρωπο που αγαπούν, το αστρολογικό σκηνικό τους υποστηρίζει. Δημιουργικές δραστηριότητες και επενδύσεις σε τομείς που σχετίζονται με την ψυχαγωγία ή την καλλιτεχνική έκφραση μπορεί, επίσης, να αποδειχθούν προσοδοφόρες.

Τοξότης

Οι Τοξότες θα αρπάξουν ευκαιρίες να γνωρίσουν νέους ανθρώπους μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες ή μέσω φιλικών κύκλων. Ο έρωτας μπορεί να προκύψει εκεί που δεν τον περιμένουν, κυρίως μέσα από κοινά ενδιαφέροντα ή να κτίσουν οικειότητα στο δεσμό που διατηρούν. Παράλληλα, η προώθηση μεγάλων επαγγελματικών στόχων και ονείρων είναι εφικτή. Η κοινωνική δικτύωση και οι συνεργασίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην οικονομική τους άνοδο, καθώς θα βρουν υποστήριξη από σημαντικούς ανθρώπους.

* Πηγή: Grace

Only in

Θεσσαλονίκη: 19χρονος κατήγγειλε πως τον βίασε 18χρονη Αμερικανίδα

Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα έγιναν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή του Πανοράματος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024