Το σπίτι μας αποτελεί το καταφύγιό μας, το μέρος που επιστρέφουμε στο τέλος μιας δύσκολης μέρας για να ξεκουραστούμε και να χαλαρώσουμε αλλά και εκείνο που καλωσορίζουμε τους αγαπημένους μας και περνάμε αξέχαστες στιγμές με την οικογένειά μας. Ένας εύκολος τρόπος για να το ανανεώσουμε και να ενισχύσουμε την cozy και χαλαρωτική ατμόσφαιρα είναι τα αρωματικά χώρου.

Σε μορφή stick, diffuser ή και σπρέι, αυτοί είναι οι βασικότεροι τύποι αρωματικών χώρου, που απελευθερώνουν ανά διαστήματα ή και συνεχόμενα το άρωμα που θα επιλέξετε στον αέρα. Εκτός από τους τύπους, εξίσου πολλά και διαφορετικά είναι τα αρώματα αλλά και τα αρωματικά έλαια που μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με την ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε.

Μπορείτε για παράδειγμα να επιλέξετε ένα χαλαρωτικό άρωμα για την κρεβατοκάμαρα, που θα σας βοηθά να αποκοιμηθείτε πιο εύκολα, όπως η λεβάντα ή ένα πιο αναζωογονητικό που θα σας βοηθά να συγκεντρώνεστε καλύτερα όσο εργάζεστε.

Τα πιο δημοφιλή αρώματα για αρωματικά χώρου

Εκτός από την λεβάντα που χαλαρώνει και ανακουφίζει από το άγχος, εξίσου διάσημο είναι το άρωμα του πορτοκαλιού που μπορεί να σας βοηθήσει να είστε πιο συγκεντρωμένοι.

Συνεχίζοντας με τα φρουτώδη αρώματα, αξίζει να δοκιμάσετε το γκρέιπφρουτ, που είναι διεγερτικό και ενισχύει την εγρήγορση και την ενεργητικότητα.

Για πιο ρομαντική διάθεση επιλέξτε το γιασεμί ενώ για βαθιά χαλάρωση και άνεση, μην διστάσετε να επιλέξετε την μεθυστική βανίλια, που ζεστή και οικεία μπορεί να κάνει κάθε χώρο πιο φιλόξενο.

Ποιο σας ταιριάζει καλύτερα

Για να επιλέξετε τον σωστό τύπου αρωματικού χώρου, λάβετε υπόψιν τα ακόλουθα: 

  • Τύπος αρωματικού χώρου: Εκτός από τα αρωματικά χώρου σε stick, diffuser και σπρέι, μπορείτε να βρείτε αρωματικά χώρου με μπατονέτες αλλά και με κερί.
  • Μέγεθος αρωματικού χώρου: Ανάλογα με το μέγεθος των χώρων σας θα πρέπει να είναι και το μέγεθος του αρωματικού χώρου.
  • Άρωμα: Βρείτε ένα άρωμα που να σας ταιριάζει, ώστε να νιώθετε καθημερινά αναζωογονημένοι και ευδιάθετοι.

Θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε αρωματικά χώρου ενώ θα το παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεστε.