Το «Baywatch» ήταν μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά για τους ναυαγοσώστες του Λος Άντζελες, οι οποίοι επιτηρούσαν τις παραλίες της ευρύτερης περιοχής της Καλιφόρνια και έτρεχαν σε slow motion με τα καλογυμνασμένα σώματά τους, ανεβάζοντας τον… «υδράργυρο» της τηλεόρασης.

Μπορεί να έπαιξε σε έξι από τις συνολικά έντεκα σεζόν της σειράς, όμως, η Παμέλα Άντερσον είναι το σήμα κατατεθέν του «Baywatch». Η καριέρα της απογειώθηκε μαζί με την τηλεθέαση της σειράς, στην οποία ενσάρκωνε τη CJ Parker. Φορώντας το κόκκινο ολόσωμο μαγιό της η ηθοποιός και μοντέλο έγινε το σέξι σύμβολο των 90s.

Σήμερα η 57χρόνη έχει αποδεχτεί το πέρασμα του χρόνου, αγκαλιάζοντας κάθε φάση της ζωής της και λέγοντας ένα ηχηρό «όχι» στο makeup.

«Πρέπει να αμφισβητείς την ομορφιά μερικές φορές. Αν όλοι κυνηγάμε τη νεότητα ή την ιδέα μας για το τι είναι ομορφιά… θα απογοητευτούμε και θα στενοχωρηθούμε. Το τελευταίο διάστημα είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ με την εικόνα μου. Είμαι ελεύθερη και αυτό είναι ανακουφιστικό», σχολιάζει η ίδια.

«Πιο ευτυχισμένη από ποτέ», δηλώνει η σταρ, η οποία έχει υιοθετήσει έναν πιο ήρεμο βιώσιμο τρόπο ζωής, κοντά στη φύση. Αγαπημένες της ασχολίες είναι η κηπουρική και η μαγειρική (έχει εκδώσει το δικό της βιβλίο με συνταγές).

«Η διαδικασία να για φτιάξω το ψωμί είναι σαν διαλογισμός για εμένα. Το ψήσιμο διδάσκει την υπομονή. Έχω συνειδητοποιήσει ότι η μαγειρική έχει τόσα πολλά που είναι καλά για τον άνθρωπο», αναφέρει.

Μάλιστα, καλλιεργεί τα δικά της φύλλα σαλάτας και φρέσκα λαχανικά στον κήπο της, καθώς εδώ και χρόνια ακολουθεί μια plant-based διατροφή.

«Ένα υγιές σώμα είναι και σέξι. Το να τρώει κανείς κρέας δεν είναι και το πιο υγιεινό. Συνδέεται με καρδιακές ασθένειες, με το διαβήτη, τα εμφράγματα, την παχυσαρκία και τη στυτική δυσλειτουργία», υποστηρίζει.

Baywatch body tip: Η Παμέλα Άντερσον έχει μία συνήθεια που την αποτρέπει να καταναλώνει junk food… Κάθε φορά που λιγουρεύεται ένα ζουμερό hamburger με τηγανητές πατάτες απλά βουρτσίζει τα δόντια της και της φεύγει η όρεξη!

* Πηγή: Vita