Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Νέα ανάρτηση Λινού: «Συνεχίζω δικαστικά»

Νέα ανάρτηση Λινού: «Συνεχίζω δικαστικά»

Η Αθηνά Λινού «ανέβασε» απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το πρόγραμμα «Διατροφή» σημειώνοντας πως «νομικά, ηθικά και πολιτικά, το ζήτημα είναι απολύτως σαφές».

Λίγες ώρες μετά τη διαγραφή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, η Αθηνά Λινού επανήλθε με νέα ανάρτηση συντηρώντας την κόντρα με τον Παύλο Πολάκη.

«Οι αυτόκλητοι δικαστές και δημόσιοι κατήγοροι που δήθεν ενδιαφέρονται για τη νομιμότητα, πρέπει πάνω απ’ όλα να λάβουν υπόψη τους τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης», έγραψε στα social media η ανεξάρτητη βουλευτής.

«Το Ελεγκτικό Συνέδριο έχει ήδη αποφανθεί και μάλιστα με την πιο σημαντική σύνθεσή του»

Στην ίδια ανάρτηση, σημειώνει πως «το Ελεγκτικό Συνέδριο, το οποίο ο κ. Πολάκης είχε ζητήσει να παρέμβει για λόγους πολιτικού εντυπωσιασμού, έχει ήδη αποφανθεί, και μάλιστα με την πιο σημαντική σύνθεσή του» γράφει και παρουσιάζει τα σχετικά έγγραφα.

«Το ζήτημα είναι απολύτως σαφές»

«Νομικά, ηθικά και πολιτικά, το ζήτημα είναι απολύτως σαφές. Ας μπουν στον κόπο, έστω και τώρα, οι ενδιαφερόμενοι να διαβάσουν την απόφαση 855/2017 από τη Μείζονα Σύνθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Συνεχίζω δικαστικά», καταλήγει συντηρώντας την αντιπαράθεση με τον βουλευτή Χανίων.

Στην ανάρτηση της Αθηνάς Λινού ο Παύλος Πολάκης έγραψε: «Σου έρχεται απάντηση και σε ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ».

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

Να σημειωθεί πως η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να θέσει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ την Αθηνά Λινού δεν συνεπάγεται και με παραχώρηση της έδρας. Η πρώην -πλέον- βουλεύτρια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε γνωστό πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί ούτε να παραδώσει την έδρα υπογραμμίζοντας πως ο πρόεδρος του κόμματος συμπεριφέρεται «ως αυτόκλητος δικαστής».

«Η διαγραφή μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι σαφώς μια επιλογή του κ. Κασσελάκη μεταξύ εμού και του κ. Παύλου Πολάκη», είχε γράψει η Αθηνά Λινού.

Only in

Αίτημα να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Μαγνησία - Περιβαλλοντική και οικονομική «βόμβα»

Η Μαγνησία εκπέμπει SOS. Τόνοι νεκρών ψαριών έφτασαν να επιπλέουν σε όλο τον Παγασητικό με το αποκρουστικό θέαμα να κάνει το γύρο του κόσμου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024