Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι θα δώσει αύριο (30/08) η ΑΕΚ στο Olympic Hall της Φυλής. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και θα είναι με αντίπαλο τη Ν.Ε. Μεγαρίδος.

Μετά θα ακολουθήσει το παιχνίδι και πάλι στη Φυλή, με αντίπαλο το Λαύριο (05/09).

Ακολούθως, έπονται τα τρία φιλικά στο Βελιγράδι, απέναντι σε FMP (10/09), Παρτιζάν (13/09) και Παρί (14/09). Θα ακολουθήσει το σπουδαίο φιλικό απέναντι στη Φενέρμπαχτσε στη Φυλή (17/09). Στο τέλος της προετοιμασίας υπάρχουν δύο φιλικά στο Περιστέρι, απέναντι σε Πανιώνιο (21/09) και την τοπική ομάδα του ΓΣ Περιστερίου (22/09).

Η ανάρτηση της ΑΕΚ αναφέρει: «Πρεμιέρα» με αντίπαλο τη Νεανική Εστία Μεγαρίδος, πραγματοποιεί αύριο (Παρασκευή, 30/08), η (ελλιπής) «Βασίλισσα», σε αναμέτρηση «κεκλεισμένων των θυρών», στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, στο Olympic Hall της Φυλής».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για το φιλικό με την Φενερμπαχτσέ:

«Η ΑΕΚ ΒETSSON BC ενημερώνει, ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την περίοδο 2024-2025, η «Βασίλισσα» θ’ αντιμετωπίσει την Φενερμπαχτσέ.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024, και ώρα 19:30, στο «Παλάτι» της «Βασίλισσας», που αλλάζει (!), στο Οlympic Hall, της Φυλής. Στην αναμέτρηση αυτή οι φίλες και οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά από κοντά τη νέα ομάδα του Κόουτς Ντράγκαν Σάκοτα.

Τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων προετοιμασίας της Ομάδας μας».