Ο Φραν Βέλεθ δεν πήρε μέρος στο σημερινό (29/8) πρόγραμμα εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών του Άρη στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγενείου, καθώς ταλαιπωρείται απο ίωση.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός είναι αμφίβολος για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ αντικαταστάτης του αναμένεται να είναι ο Φαμπιάνο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα AKTOR (31/08, 20:00), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, ασκήσεις αμυντικής μετάβασης, τελειώματα φάσεων και παιχνίδι τακτικής).

Ο Φραν Βέλεθ δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση».

Τα δεδομένα για αριστερό μπακ

Οι άνθρωποι του Άρη εντείνουν τις προσπάθειες για την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή, που θα πλαισιώσει τον Φρίντεκ στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Οι κιτρινόμαυροι έχουν ξεχωρίσει, σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις περιπτώσεις παικτών, θέλοντας να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Με τον Φρίντεκ να έχει «λύσει» τα χέρια του Μάντζιου, ο Άρης θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια και να φέρει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Άρης είχε φτάσει κοντά σε συμφωνία με τον Χουάκαρ, που, όμως, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν αποτελεί την πρώτη του επιλογή.

Εκτός από αριστερό μπακ, οι άνθρωποι του Άρη συνεχίζουν την προσπάθεια για την απόκτηση ενός δεύτερου φορ, ενώ εξετάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες και την περίπτωση ενός αμυντικού μέσου.