Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ολοταχώς για sold out στη Λαμία ο Ολυμπιακός

Ολοταχώς για sold out στη Λαμία ο Ολυμπιακός

Ήδη τα μισά εισιτήρια για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην έδρα της Λαμίας (31/8, 19:30) έχουν «φύγει», με τον κόσμο των Πειραιωτών να ετοιμάζεται να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο 31 Αυγούστου (19:30) εκτός έδρας τη Λαμία για την τρίτη αγωνιστική της Super League.

Όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, έχουν «φύγει» περισσότερα από τα μισά εισιτήρια που πήρε για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Με 2.000 κόσμο στο πλευρό του

Υπενθυμίζεται πως, οι Πειραιώτες εξασφάλισαν 2.000 εισιτήρια και όλα δείχνουν πως θα γίνει sold out.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα είναι ξανά στο πλευρό του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και των ποδοσφαιριστών του, στην προσπάθεια για το «3 στα 3», στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος, παρά το υψηλό αντίτιμο των εισιτηρίων και το γεγονός πως πρόκειται ουσιαστικά για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού.

Παρά την τσουχτερή τιμή και το γεγονός ότι πρόκειται για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού, οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα δώσουν βροντερό παρών στη Λαμία.

Να σημειωθεί πως, η αναμέτρηση με τη Λαμία θεωρείται η πιο δύσκολη από τα πρώτα τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα έως τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, την ίδια στιγμή που η ομάδα ακόμη δεν είναι έτοιμη στο 100%. Ο αγωνιστικός ρυθμός ακόμη δεν είναι στα επίπεδα που θέλει ο Μεντιλίμπαρ, ενώ οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Ο κόσμος με την παρουσία δείχνει να τα αναγνωρίζει αυτά και θα στηρίξει δυναμικά τους «ερυθρόλευκους» στη Λαμία, ώστε να πάει ο Ολυμπιακός στη διακοπή με το απόλυτο.

Only in

Διάσημος Ισπανός σεφ κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία πλαστικού χειρουργού στην Ταϊλάνδη - «Τον τεμάχισε»

Ο Ισπανός σεφ από οικογένεια διάσημων ηθοποιών κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία πλαστικού χειρουργού στην Ταϊλάνδη τον Αύγουστο του 2023

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024