Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: «Κλείνει» Μπακαγιόκο, εξελίξεις με Κόλεϊ

ΠΑΟΚ: «Κλείνει» Μπακαγιόκο, εξελίξεις με Κόλεϊ

Προβάρει τα «ασπρόμαυρα» του ΠΑΟΚ ο κλεισμένος Μπακαγιόκο, ενώ εξελίξεις αναμένονται άμεσα με τον Κόλεϊ.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τις ανοιχτές μεταγραφικές του υποθέσεις και φαίνεται πως σε μία από αυτές οι εξελίξεις είναι οριστικές.

Ο λόγος για τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο, του οποίου η μεταγραφή στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχει μπει στην τελική της ευθεία, καθώς σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή καταλήγουν οι Θεσσαλονικείς για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής.

Οι επαφές που έγιναν το τελευταίο διάστημα με παίκτες όπως ο Εντοάρντο Μπόβε, ο Μπέντζαμιν Ταχίροβιτς και ο Νίκλας Ντορς, δεν προχώρησαν για διάφορους λόγους και έτσι ο ΠΑΟΚ καταλήγει στον 30χρονο μέσο από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Το μόνο που φαίνεται πως απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι η τελική έγκριση του Ιβάν Σαββίδη.

Ο 29χρονος υψηλόσωμος Γάλλος (1,89μ.) αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στη θέση του αμυντικού χαφ (κυρίως 6άρι), ενώ καλύπτει επάξια και τη θέση του κεντρικού χαφ.

Κατά το παρελθόν, ο έμπειρος δεξιοπόδαρος μέσος έχει αγωνιστεί σε μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, όπως είναι η Μονακό, η Τσέλσι, η Νάπολι και η Μίλαν, ενώ, είναι και μία φορά διεθνής με την εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Ενδεικτικό είναι πως όλα αυτά τα χρόνια, έχει κάνει μεταγραφές και δανεισμούς αξίας 60,8 εκατομμυρίων ευρώ, με την Τσέλσι μάλιστα να δαπανά το ποσό των 40 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2017 για να τον αποκτήσει από τη Μονακό.

Από εκεί και πέρα, άμεσα εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν και με την περίπτωση του Ομάρ Κόλεϊ. Ο παίκτης της Μπεσίκτας θα δώσει απόψε (29/8, 21:00) το τελευταίο του ματς με την ομάδα του κόντρα στη Λουγκάνο για τα play offs του Europa League και έπειτα αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον τουρκικό σύλλογο.

Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει με τον 31χρονο Γκαμπονέζο στόπερ για συμβόλαιο 1+1 χρόνων, με οικονομικές απολαβές 1.2 εκατ. ευρώ, αλλά απομένει να διευθετηθεί το θέμα της αποζημίωσης από τους Τούρκους, με τους οποίους επίκειται συνάντηση μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Only in

Διάσημος Ισπανός σεφ κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία πλαστικού χειρουργού στην Ταϊλάνδη - «Τον τεμάχισε»

Ο Ισπανός σεφ από οικογένεια διάσημων ηθοποιών κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία πλαστικού χειρουργού στην Ταϊλάνδη τον Αύγουστο του 2023

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024