Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Καρχαρίας – τίγρης αποκεφάλισε 16χρονο αγόρι

Καρχαρίας – τίγρης αποκεφάλισε 16χρονο αγόρι

Ανατριχιαστικό θάνατο βρήκε ανήλικος ψαροντουφεκάς στις ακτές της Τζαμάικα, όταν καρχαρίας - τίγρης τον κατασπάραξε και τον άφησε με κομμένο κεφάλι

Ο 16χρονος Τζαμάρι Ράιντ, λάτρευε να ψαρεύει, παρά τις έντονες αντιρρήσεις του πατέρα του, που ανησυχούσε ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε το μοιραίο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο μαθητής γυμνασίου εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 26 Αυγούστου, ενώ βρισκόταν μόνος του στη θάλασσα. Έκανε  ψαροντούφεκο στην βόρεια περιοχή του νησιού, κοντά στη δημοφιλή τουριστική πόλη Μοντέγκο Μπέι.

Kαρχαρίας-τίγρης – πηγή: Wikipedia Commons

Ο καρχαρίας κατακρεούργησε το παιδί

Οι ψαράδες βρήκαν το πτώμα του ανήλικου ψαροντουφεκά ένα 24ωρο μετά την εξαφάνισή του, με τραύματα που συνάδουν με επίθεση καρχαρία, δήλωσε η αστυνομία. Σύμφωνα με το CBS, οι  ψαράδες επίσης παρατήρησαν να κινείται κοντά ένας καρχαρίας τίγρης, ο οποίος έψαχνε τροφή και ήταν ιδιαίτερα επιθετικός.  Συμπέραναν ότι ο συγκεκριμένος καρχαρίας ήταν ο δράστης της επίθεσης

Το ανατριχιαστικό είναι ότι ακόμα συνεχίζονται οι προσπάθειες για την ανεύρεση της κομμένης κεφαλής του παιδιού, καθώς το πτώμα του ξεβράστηκε ακέφαλο. Οι ψαράδες της περιοχής προσπαθούν να εντοπίσουν και να θανατώσουν τον καρχαρία, και να ανοίξουν το στομάχι του για να βρουν τα υπολείμματα του νεκρού.  Ωστόσο ο καρχαρίας τίγρης ακόμα διαφεύγει.

Απαρηγόρητος ο πατέρας

Ο πατέρας του παιδιού, Μάικλ Ράιντ, δήλωσε στον Jamaica Observer: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πήγε μόνος του στη θάλασσα και αυτό ήταν το αποτέλεσμα. Λυπάμαι που το μαθαίνω. Αισθάνομαι τόσο άσχημα».

Πατέρας και γιος είχαν συνέχεια διαφωνίες και τσακωμούς για το γεγονός ότι ο νεαρός ψάρευε μόνος του. «Δεν το έκανε από ανάγκη, αλλά για χόμπι. Τού έλεγα να μην πηγαίνει, αλλά δεν άκουγε και αυτό είναι το αποτέλεσμα». Οι επιθέσεις καρχαριών είναι σπάνιες, με συνολικά 69 επιβεβαιωμένες απρόκλητες επιθέσεις παγκοσμίως και 14 θανάτους να έχουν αναφερθεί πέρυσι, σύμφωνα με το Διεθνές Αρχείο Επιθέσεων από Καρχαρίες με έδρα τη Φλόριντα.

Πλέον έχει εκδοθεί προειδοποίηση στους κατοίκους της περιοχής για να προσέχουν τα νερά, ενώ πλοία αναζητούν τον καρχαρία τίγρη για να τον θανατώσουν.

Only in

Αναμένεται έκρηξη στις τιμές των ακινήτων - Το μεγάλο «αγκάθι»

Παράγοντες της αγοράς μιλούν στον ΟΤ για τις τιμές στα ακίνητα – Πώς εξηγείται η «καθίζηση» στην έκδοση νέων αδειών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024