Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπλε Διόνυσος των Ολυμπιακών Αγώνων ξαναχτυπά – Τραγούδησε γυμνός σε ραδιοφωνική εκπομπή

Ο Μπλε Διόνυσος των Ολυμπιακών Αγώνων ξαναχτυπά – Τραγούδησε γυμνός σε ραδιοφωνική εκπομπή

Με αδαμιαία περιβολή εμφανίστηκε στο στούντιο γαλλικού ραδιοσταθμού ο Μπλε Διόνυσος, κατά κόσμον Φιλίπ Κατερίν. που σόκαρε τους ακροδεξιούς στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο «μπλε Διόνυσος» στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, κατά κόσμο Φιλίπ Κατερίν, εμφανίστηκε γυμνός την Πέμπτη (29/08) σε ραδιοφωνικό στούντιο της Γαλλίας.

Ο Γάλλος τραγουδιστής θα παρουσιάζει από σήμερα και κάθε Πέμπτη εβδομαδιαία, χιουμοριστική εκπομπή στο δημόσιο ραδιοφωνικό σταθμό France Inter.

Το βίντεο που τον δείχνει γυμνό μέσα στο στούντιο έχει ήδη προκαλέσει ποικίλα σχόλια στα social media, κάτι που συνέβη άλλωστε και με την παρουσία του στο σκετς της τελετής έναρξης.

Τραγούδησε γυμνός, το τραγούδι «Γυμνός»

Ο ραδιοφωνικός σταθμός ανακοίνωσε ότι ο Κατερίν, που παρουσίαζε το 2015 μια άλλη εκπομπή, τη La langue a l’oreille, «θα έχει λευκή επιταγή με την ιδιορρυθμία και την έλλειψη προβλεψιμότητας που τον χαρακτηρίζουν».

Στην πρεμιέρα του, ο Κατερίν ερμήνευσε το τραγούδι «Γυμνός», όπως είχε κάνει και τον Ιούλιο μπροστά σε περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο τηλεθεατές.

«Αυτό το τραγούδι δεν μπορώ να το τραγουδήσω ντυμένος», εξήγησε ο 55χρονος εκκεντρικός καλλιτέχνης.

«Μπλε Διόνυσος»: Απάντηση στις επικρίσεις

Η σημερινή εκπομπή ήταν μια ευκαιρία για τον Κατερίν να σχολιάσει με χιούμορ τις επικρίσεις που δέχτηκε για την ερμηνεία του ως Διόνυσος.

«Με έκαναν γλυκό στην Κίνα. Μια γυναίκα μιας κάποιας ηλικίας που είπε κατά πρόσωπο ότι είμαι η ντροπή της Γαλλίας αλλά γενικά οι άνθρωποι μου έδειξαν αγάπη, πρέπει να το πω, μου έλεγαν μπράβο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες λες και είχα κερδίσει το χρυσό μετάλλιο», σχολίασε.

Η παρουσία του Φιλίπ Κατερίν στην τελετή έναρξης σόκαρε τους συντηρητικούς κύκλους, τα ακροδεξιά κόμματα και εκκλησιαστικούς κύκλους που ανέφεραν ότι πρόκειται για μια εκτός τόπου και χρόνου ειρωνική ματιά στον Μυστικό Δείπνο.

Το ταμπλό στο οποίο μετείχε ο Φιλίπ Κατερίν στην τελετή έναρξης σόκαρε τους συντηρητικούς κύκλους, τα ακροδεξιά κόμματα και ορισμένους εκκλησιαστικούς κύκλους που νόμισαν ότι επρόκειτο για μια εκτός τόπου και χρόνου ειρωνική ματιά στον Μυστικό Δείπνο. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Τομάς Ζολί διευκρίνισε ότι ήθελε να δείξει «μια μεγάλη, παγανιστική γιορτή αφιερωμένη στους Θεούς του Ολύμπου».

Ο «καλλιτέχνης Στρουμφ»

«Λυπάμαι πολύ αν αυτό σόκαρε (…) δεν ήταν στις προθέσεις μου», είπε ο Φιλίπ Κατερίν σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, υπογραμμίζοντας ότι και ο ίδιος γαλουχήθηκε με τα χριστιανικά ιδεώδη και ότι «το ωραίο στη θρησκεία αυτή είναι η συγχώρεση».

Η εμφάνισή του πάντως άρεσε όπως φαίνεται στην Κίνα όπου ο τραγουδιστής απέκτησε το παρατσούκλι «ο καλλιτέχνης Στρουμφ» και ενέπνευσε σκίτσα ή γλυπτά ομοιώματά του από αμυγδαλόπαστα.

Only in

Αναμένεται έκρηξη στις τιμές των ακινήτων - Το μεγάλο «αγκάθι»

Παράγοντες της αγοράς μιλούν στον ΟΤ για τις τιμές στα ακίνητα – Πώς εξηγείται η «καθίζηση» στην έκδοση νέων αδειών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024