Ο ηθοποιός της σειράς «Elite» του Netflix Julian Ortega πέθανε στα 41 του χρόνια.

Όπως γίνεται γνωστό, ο διάσημος ηθοποιός κατέρρευσε σε μια παραλία στην Ισπανία και παρά τις προσπάθειες των ναυαγοσωστών δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για πνιγμό του ηθοποιού, αλλά οι αρχές ανακοίνωσαν πως πέθανε από καρδιακή ανακοπή στην ακτή.

Ο διάσημος ηθοποιός πέθανε στα 41 του χρόνια το απόγευμα της Κυριακής.

Οι ναυαγοσώστες επιβεβαίωσαν σε τοπικό μέσο ότι προσπάθησαν να επαναφέρουν στη ζωή τον Julian Ortega για μισή ώρα προτού διαπιστωθεί τελικά ο θάνατός του στο σημείο.

Ο Julian Ortega έγινε γνωστός από το ισπανικό δράμα του Netflix «Elite», παίζοντας τον μάνατζερ του εστιατορίου «La Cabana» σε μια σειρά επεισοδίων το 2018.

Ο Jason Ortega είχε εμφανιστεί και σε άλλες δημοφιλείς σειρές μεταξύ των οποίων τα «4 estrellas», «The Countryside», «Untameable», «Velvet», «Nunc et in Hora» και «Caronte» μεταξύ άλλων.

Αποχαιρετούν τον Julian Ortega

Η ηθοποιός Silvia Marso αποχαιρέτησε τον ηθοποιό με μια συγκινητική ανάρτησή της στο Instagram. «Σήμερα το επάγγελμα χάνει έναν εξαιρετικό συνάδελφο, έναν απίστευτο ηθοποιό και έναν αξέχαστο άνθρωπο. Μια μεγάλη, μεγάλη αγκαλιά στους γονείς σου» έγραψε χαρακτηριστικά.

Το δικό του ξεχωριστό αντίο έστειλε και ο ηθοποιός Fernando Tejero. «Διαλυμένος από τον πόνο, αγαπητέ συνάδελφε… τι σπουδαίος ηθοποιός και τι όμορφος άνθρωπος είσαι, Julian Ortega… πέταξε ψηλά, αγκαλιές στον πατέρα και τη μητέρα σου».